gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
logo
 
gfx gfx
gfxgfx
 
Updates
Latest oscam all images 11784 (update) 18-05-2024
Dreambox Open HDF image v7.3 (81) (DM 820-900-920) (update) 17-05-2024
Latest 7 Zip for Windows (update) 16-05-2024
Notepad++ v8.6.7 (update) 13-05-2024
Vu+ cobraliberosat Team Image 9.0 (update) 11-05-2024


Donation also possible by bank transfer Click here
Your donation will help keep the site running
To view all topics you must be registered and logged in
 
gfx gfx
gfx
72316 Posts in 11166 Topics by 6365 Members - Latest Member: gabidiesel May 21, 2024, 02:52:27 AM
*
gfx* Home | Help | Login | Register | Home | Contact | Translation | gfx
gfx
LuxSat Satellite  |  Recent Posts
gfx
gfxgfx
 

Recent Posts

Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
11
Online Sat & Newsflash / Nieuwe tarieven voor Netflix-abonnement.
« Last post by mebo870 on May 08, 2024, 10:50:39 PM »
Wie in België een abonnement heeft op Netflix, zal daarvoor 1 tot 2 euro meer moeten betalen. Dat blijkt uit nieuwe tarieven die de Amerikaanse streamingdienst bekend heeft gemaakt.
De laatste keer dat Netflix de prijs van zijn formules in België verhoogde, dateert van oktober 2021.

De basisformule - waarbij gebruikers films en series op één scherm tegelijk kunnen bekijken - stijgt met 1 euro, van 8,99 naar 9,99 euro per maand. Wie op twee schermen tegelijk wil kunnen kijken, telt daar voortaan maandelijks 14,99 in plaats van 13,49 euro voor neer. Het duurste abonnement - tot vier schermen tegelijk - kent de grootste prijsverhoging, met 2 euro tot 19,99 euro per maand. De prijs om een extra huishouden toe te voegen aan een account blijft ongewijzigd op 3,99 euro.

In tegenstelling tot in sommige buurlanden voert Netflix in België dus (nog) geen goedkoper basisabonnement met reclame in.
Onder meer in Duitsland en Frankrijk is zo’n formule wel al beschikbaar, voor respectievelijk 4,99 euro en 5,99 euro per maand.

Vergeleken met onze buurlanden zijn de Belgische prijzen vaak hoger. In Nederland zijn alle formules momenteel 1 euro goedkoper dan hier, en ook in Duitsland en Frankrijk betalen gebruikers minder voor de standaardformule. Het premium abonnement is in die laatste twee landen wel even duur als bij ons.

Marges
Met de prijsstijgingen hopen de streamingdiensten hun resultaten aan te sterken, want volgens de bedrijven achter de diensten gaat het vooral om de marges. Zo kondigde Netflix eerder dit jaar nog aan dat het in zijn kwartaalberichten gaat stoppen met het delen van de totale abonnee-aantallen, omdat die cijfers volgens het bedrijf “slechts een onderdeel” vormen van de totale groei.

In België is Prime Video (tot drie schermen tegelijk) momenteel veruit de goedkoopste streamingdienst. Een abonnement is inbegrepen in het Prime-lidmaatschap van Amazon, dat in België 2,99 euro per maand kost.

Klanten van Apple TV+ betalen maandelijks 9,99 euro (zes schermen), die van Disney+ 10,99 euro (vier schermen). Streamz, de streamingdienst van Telenet en DPG Media, kost 12,95 euro per maand (twee schermen), al is er ook een goedkoper abonnement met reclame voor maandelijks 7,95 euro (één scherm).

In juli komt bovendien een nieuwe kaper op de kust van het Belgische streaminglandschap: HBO Max. Het standaardabonnement van het Amerikaans streamingplatform (twee schermen) zal 9,99 euro per maand kosten, terwijl er een goedkopere formule van 5,99 euro is met reclame. Het premium aanbod (vier schermen) zal 13,99 euro per maand kosten. Er is ook een optioneel sportpakket voor maandelijks 5 euro extra.
12
Online Sat & Newsflash / HBO Max komt op 1 juli naar België
« Last post by mebo870 on May 07, 2024, 08:10:15 PM »
De Amerikaanse streamingdienst HBO Max wordt op 1 juli in België gelanceerd. Met een uitgebreid aanbod aan hoogstaande fictie én heel veel live sport.
De komst van HBO Max lijkt vooral slecht nieuws voor Streamz-abonnees. Die zien de HBO-reeksen uit het aanbod verdwijnen.

Moederbedrijf Warner Bros. Discovery had de komst van HBO Max naar ons land al eerder aangekondigd. Alleen op een concrete datum was het wachten. Tot nu.
De streamingdienst schiet in België op 1 juli uit de startblokken. Net voor een drukke sportzomer met onder meer een EK voetbal en de Olympische Spelen op het programma.

Die timing is geen toeval. Sport blijkt namelijk een van de speerpunten van de dienst te worden. Zo maakt HBO Max zich sterk dat het de enige plaats is waar je alles van de Olympische Spelen in Parijs live zal kunnen bekijken. Ook onder andere de drie grote wielerrondes, de grandslamtoernooien in het tennis, de wielerklassiekers en de Golf PGA Tour zullen op HBO Max te zien zijn.

Maar het leeuwendeel van het aanbod bestaat natuurlijk uit de kwalitatieve fictiereeksen waar HBO synoniem voor staat. ​Zo kan je op de nieuwe streamingdienst kijken naar House of the Dragon (seizoen 2), The Last of Us, The White Lotus, Euphoria en True Detective: Night Country. In het aanbod zitten ook films uit de Warner Bros-bibliotheek zoals Wonka, Aquaman and the Lost Kingdom en de volledige Harry Potter-reeks.

Streamz-abonnees
De komst van HBO Max is vooral slecht nieuws voor Streamz, waar de HBO-reeksen uit het aanbod verdwijnen. Recente titels, die dit jaar uitkwamen, blijven nog een aantal maanden beschikbaar. En ook nieuwe reeksen die tussen nu en 30 juni worden uitgebracht –zoals House of the Dragon – zijn nog op Streamz te zien. Alles wat na 1 juli bij HBO van de band rolt, gaat rechtstreeks naar HBO Max.
13
Online Sat & Newsflash / Re: TV Vlaanderen stopt met Antenne TV (DVB-T2)
« Last post by mebo870 on May 07, 2024, 08:07:25 PM »
Daar ziet het er wel naar uit, geboycot door de Vlaamse regering van in het begin.
De licenties gingen allemaal naar Norkring, die er zeven jaar niks mee deed en later peperduur verhuurde aan Telenet, die dat voor enkele jaren bezet hield zonder er echt iets mee te doen, het was dan ook veel te duur voor een paar zenders, zonder VTM die wilden zogezegd niet mee in de boot stappen.
Die licenties lopen stilaan ten einde, zouden straks in handen komen van Broadcast Partners, die verzorgen al zendmasten in Nederland.
Ben benieuwd wat ze bij de VRT gaan doen want hun kanalen zaten ook bij Antenne TV, dus het einde van de VTY op DVB-T.
Zonde in andere landen loopt DVB-T wel goed.

   
14
Online Sat & Newsflash / Re: TV Vlaanderen stopt met Antenne TV (DVB-T2)
« Last post by Gonzo on May 04, 2024, 07:42:12 PM »
Wordt Vlaanderen dan de enige regio in Europa zonder DVB-T dekking?
15
Online Sat & Newsflash / Nieuwe streamingdienst in aantocht.
« Last post by mebo870 on May 03, 2024, 01:45:14 PM »
X , voorheen bekend als Twitter, heeft plannen om een streamingdienst te worden.
Er wordt gewerkt aan een app die beschikbaar moet komen voor Smart TV.

Wanneer de tv-app van X beschikbaar komt, is nog niet door het bedrijf gecommuniceerd.
X wil alleen kwijt dat de app ‘entertainment van hoge kwaliteit’ gaat bieden. Uit de eerste schermafbeelding blijkt dat een vergelijking met YouTube van Google te maken is. Het X-account van het mobiele apparaat zoals tablet of smartphone moet aan de Smart TV-app gekoppeld worden voor gebruik.

Synergie
Er komt ook een samenwerking tussen diverse beeldschermen. Zo kan een video die wordt bekeken op een mobiel apparaat eenvoudig verplaatst worden naar het beeldscherm van de televisie om op dit grotere scherm verder te kijken. Ook omgekeerd is dit mogelijk. X geeft geen exacte datum voor het beschikbaar komen van de Smart TV-app. Wel zegt men dat de app breed beschikbaar komt voor de meeste merken Smart TV's. De video’s worden aan de gebruiker voorgesteld op basis van een algoritme.
16
Online Sat & Newsflash / TV Vlaanderen stopt met Antenne TV (DVB-T2)
« Last post by mebo870 on May 03, 2024, 01:29:07 PM »
Omwille van een dalende belangstelling in kijken van tv via DVB-T en de snelle ontwikkeling van oa: streaming, gaat de stekker uit Antenne TV.
Vijf jaar na de lancering, is het aantal Antenne TV klanten onvoldoende om verdere noodzakelijke investeringen te rechtvaardigen.

Het televisie aanbod van TV VLAANDEREN heeft zich de laatste jaren verder ontwikkeld en zo bieden zij naast tv via satelliet reeds meer dan 3 jaar een uitgebreid streaming tv product aan, APP TV.
Dit streaming product geeft de mogelijkheid om voor een gelijkaardige prijs veel meer content aan te bieden zoals video on demand van CANAL+ en Belgisch voetbal via DAZN Eleven.
Daarom zal Antenne TV vanaf 1 september 2024 niet meer beschikbaar zijn.17
Online Sat & Newsflash / Re: Nieuwe miljardenfusie in de satellietsector
« Last post by mebo870 on May 02, 2024, 06:39:46 PM »
Graag de volgende keer zulke melding doen in "Forum Helpdesk" in plaats van onder Sat & Newsflash.
Wij proberen het hier netjes te houden.


 :-(
18
Online Sat & Newsflash / Re: Nieuwe miljardenfusie in de satellietsector
« Last post by tokkio on May 02, 2024, 04:54:13 PM »
Dank u Jef,nu kan ik terug verder hoop ik, :-x
19
Online Sat & Newsflash / Re: Nieuwe miljardenfusie in de satellietsector
« Last post by LuxSat on May 02, 2024, 04:28:57 PM »
Quote
820 staat nog steeds op :
juli 04, 2023, 09:39:27 am

Zoals ik reeds schreef staat bovenaan het forum het volgende
Quote
Door een server storing zijn een aantal postings tussen 19 April en 30 April ontbrekend.
Hiervoor onze verontschuldigingen

De postings die je niet kunt zien zijn postings die binnen die periode vallen en zijn onherstelbaar.
Je bent zelf vrij daar terug een posting te zetten.
20
Online Sat & Newsflash / Re: Nieuwe miljardenfusie in de satellietsector
« Last post by tokkio on May 02, 2024, 03:56:03 PM »
Wat bedoel je met:
kan naar Luxsat geen antwoord mail sturen,

Dat heb ik rond 11H kunnen oplossen, iets met de Imap-mailserver,ik heb de 2 mails dan wel kunnen versturen,maar Flach 820 staat nog steeds op :
juli 04, 2023, 09:39:27 am
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
gfxgfx
gfx gfx