gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
logo
 
gfx gfx
gfxgfx
 


Updates

Vu+ Open Vision extralanguage 11.2-r413 (Firmware update) 24-09-2021
Dreambox Open Vision extralanguage 11.2-r413 (Firmware update) 24-09-2021
Dreambox Open HDF image v6.5 ( DM 820-900-920 (Firmware update) 23-09-2021
Vu+ Nonsolosat-22 (New Firmware) 16-09-2021


* Support our website - make a small donation
Donation also possible by bank transfer / Donatie ook mogelijk via bank overschrijving Click here
 
gfx gfx
gfx
83230 Posts in 13564 Topics by 59269 Members - Latest Member: Amazor September 25, 2021, 05:26:54 AM
*
gfx* Home | Help | Login | Register | Home | Contact | Translation | gfx
gfx
LuxSat Satellite  |  Satelliet Abonnementen  |  Joyne  |  JOYNE
gfx
gfxgfx
 

Author Topic: JOYNE  (Read 2957 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LuxSat

  • Administrator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 21621
  • : be
    • LuxSat Satellite
JOYNE
« on: August 02, 2017, 07:40:49 AM »


JOYNEDe Joyne Smartkaart is een CI-Module met ingebouwde ship en regelt de ontvangstrechten voor de Digitale TV ontvangst via Satelliet. Het handige aan een CI-Module is dat je voor toestellen met een CI-Slot geen extra Module hoeft aan te schaffen.
Momenteel heeft Joyne geen plannen om eigen decoders op de markt te brengen en laat de klant de volledig vrije keuze om zijn apparatuur aan te schaffen.

Joyne is de nieuwe Nederlandse provider voor digitale radio en televisie via de satelliet. Met beide benen op de grond klanten helpen, dat is hun doelstelling en daarin willen zij uitblinken.
Sinds 1 augustus 2017 bieden wij een compleet en betaalbaar radio en televisiepakket aan voor recreanten, thuis of een tweede huis in West-Europa. Dankzij de keuze voor de nieuwe en krachtige EutelSat 9B Satelliet kan je terug TV kijken met een 45cm schotel en zelfs met een 65cm schotel in Portugal ! In "Joyne" het ©*, met een ontvangstgebied van Groenland tot Pakistan !

Het Travel Lite-abonnement

Vanaf 13 euro per maand verkrijgbaar, bestaat uit dertig zenders. Dit zijn: NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z, SBS6, SBS9, Net5, Veronica, Comedy Central, Spike, Discovery, Eurosport 1 HD, Xite, Omroep Frysl‚n, TV Noord. TV Drenthe, TV Flevoland, TV Zeeland, TV Oost, TV Limburg, TV Brabant, TV Gelderland, TV Noord-Holland, TV West, TV Rijnmond, TV Utrecht. De regionale omroepen worden via twee kanalensloten dag en nacht in carrousel vorm uitgezonden.

Basisabonnement

Het basisabonnement van Joyne heeft een vanafprijs van 22 euro. Naast de dertig bovenstaande zenders van het Travel Lite-abonnement worden in dit uitgebreidere abonnement ook de zenders Nickelodeon, Discovery ID, Eurosport 2, TLC, MTV, TV Oranje, Schlager TV, Nashville TV, 192TV, Eťn, Canvas, Ketnet, History, National Geographic Channel, 24Kitchen, Family7, FOX, FOX Sports Eredivisie1, FOX Sports Eredivisie 3 en FOX Sports Eredivisie 5 doorgegeven.
Basis Plus-abonnement

Joyne brengt op korte termijn meer informatie openbaar over een nieuwe abonnementsvorm die de naam Basis Plus-abonnement draagt. Rolf Edens, CTO van Joyne omschrijft dit abonnement als kers op de taart binnen het zenderaanbod van de nieuwe aanbieder. In ieder geval de erotiekzenders Dusk, Secret Circle en Meiden van Holland Hard en de Discovery Networks-zender Crime and Investigation zijn onderdeel van dit abonnement. Het zenderaanbod van het Basis Plus-abonnement wordt echter nog groter. De prijsstelling van deze derde abonnementsvorm maakt Joyne bij de officiŽle presentatie bekend.
Radiozenders

Joyne gaat niet alleen tv- maar ook radiozenders aanbieden. Alle radiozenders zijn in het Travel Lite-abonnement ondergebracht. Het zijn de radiozenders NPO Radio 1, NPO Radio 2, NPO 3FM, NPO Radio 4, NPO Radio 5, RADIONL, 100%NL, Sky Radio, Radio 538 en Radio Veronica. Opvallend is dat vooralsnog Radio 10 van Talpa Radio niet in het voorlopige zenderoverzicht van Joyne is opgenomen.
Transponders

Joyne is begonnen met testuitzendingen op twee transponders op de Eutelsat 9B-satelliet. De uitzendfrequenties zijn 11.747 GHz H en 12.083 GHz V. De uitzendparameters van beide transponders zijn 27500 Ė DVB-S2 Ė 8PSK. Joyne heeft echter bij satellietbedrijf Eutelsat een optie op extra transponderruimte met een gezamenlijke bandbreedte van rond de 100 Mbit/s.

JOYNE kiest voor Eutelsat 9 graden oost

De afgelopen weken stonden in het teken van het maken van de juiste keuze ten aanzien van een satellietplatform. De keuze voor Eutelsat vloeit ondermeer voort uit de behoefte van de consument, als het gaat om televisiekijken via de satelliet.
De positie van de Eutelsat 9B satelliet, op 9 graden Oost, biedt voor u als tv-kijker vele voordelen. Deze allernieuwste satelliet binnen de omvangrijke vloot van Eutelsat satellieten is in januari 2016 gelanceerd. Hierdoor is JOYNE verzekerd voor de toekomst van deze positie!

De Eutelsat 9B satelliet is krachtiger waardoor de kwaliteit van zenden op een hoog niveau ligt. Dit heeft ondermeer voor de TV kijker als voordeel dat er in het geval van extreme weersomstandigheden minder storingen voor zullen komen!
Voor TV kijkers die reizen met bijvoorbeeld caravan of camper is het enorme bereik van deze satelliet een groot pluspunt. De "footprint" (reikwijdte waarbinnen de satelliet kan worden ontvangen) loopt maar liefst van het uiterste noorden van ScandinaviŽ tot in Noord Afrika in het zuiden! Dit betekent bijvoorbeeld dat JOYNE in Portugal is te ontvangen met een 65cm schotel. Wilt u JOYNE in BelgiŽ of Nederland ontvangen dan is een schotel van slechts 45cm al voldoende!
  Groetjes van Jef

LuxSat Satellite  |  Satelliet Abonnementen  |  Joyne  |  JOYNE
 

gfxgfx
gfx gfx