gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
logo
 
gfx gfx
gfxgfx
 Prettige vakantie en houd het veilig
Have a nice holiday and keep it safe

Updates
Vu+ Open Atv - 6.4 - 14/07/2020
Vu+ openvix: release 5.3.037 - 14/07/2020
Vu+ Open Atv - 6.5 (Test Image) ( duo4k / ultimo4k / uno4kse / Zero4K / duo2) - 14/07/2020
Update key files- 14/07/2020
(Enigma2.5) plug-in-extensions-barryallen_12.85- 12/07/2020
Satelliet en techniek Common Interface (CAM) 09/07/2020

Om alle topics te kunnen bekijken moet u geregistreerd en ingelogd zijn.
In order to view all topics you must be registered and logged in.
Vous devez être enregistré et connecté pour voir tous les sujets
 
gfx gfx
gfx
83308 Posts in 13501 Topics by 58871 Members - Latest Member: Kamil532 July 15, 2020, 03:19:27 AM
*
gfx* Home | Help | Team | Login | Register | luxsat tv guide | Home Site | Translation | gfx
gfx
LuxSat Satellite  |  Satelliet Abonnementen  |  Joyne  |  Joyne blijft doorgaan
gfx
gfxgfx
 

Author Topic: Joyne blijft doorgaan  (Read 1128 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lawsons

  • Administrator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 2010
  • : be
Joyne blijft doorgaan
« on: June 04, 2019, 10:41:57 AM »
Joyne gaat door

Vooral op de zakelijke markt is Joyne succesvol. Dit lijkt het belangrijkste fundament te zijn voor de voortzetting van de activiteiten van Joyne. Over het evaluatie moment dat rond dit moment gaat plaatsvinden wil Joyne niets kwijt. “Dit is vooral een interne kwestie die wij niet delen met de buitenwereld”, aldus woordvoerder Johrit van Schellingerhout. Maar Schellingerhout maakt daarbij wel direct duidelijk dat Joyne zeker drie jaar diensten blijft leveren. Met andere woorden: Joyne blijft in ieder geval tot media 2020 tv-diensten via de Eutelsat 9B-satelliet aan consumenten en bedrijven leveren. In het komend jaar moet Joyne wel met contentaanbieders (zenders) en satellietbedrijf Eutelsat om de tafel om nieuwe overeenkomsten te sluiten. Dit is overigens niet uitzonderlijk. Ook concurrenten van Joyne zoals Canal Digitaal, Ziggo, KPN en T-Mobile moeten periodiek nieuwe content- en distributieovereenkomsten sluiten.

Satellietkijker

Voor consumenten betekent de toezegging van Joyne dat zonder mogelijke verrassingen achteraf geïnvesteerd kan worden in de benodigde CI+ module die voor een adviesprijs van 99 euro bij satellietspeciaalzaken in maar ook buiten Nederland in de belangrijkste Europese vakantielanden verkrijgbaar is. Gebruikers van Joyne zijn volgens Schellingerhout tevreden satellietkijkers. “Er zijn weinig negatieve commentaren van gebruikers en daar waar problemen zijn lossen wij deze netjes op. Ook naar mensen die Joyne aangeschaft hebben maar onverhoopt geen Joyne kunnen gebruiken door middel van apparatuur of het ontbreken van schotelontvangst.” En wellicht belangrijker in deze tijd van prijsverhogingen van abonnementen is de belofte van Joyne om voorlopig de prijs van abonnementen niet te verhogen. “Daar waar alle providers weer omhoog gaan per 1 juli 2019 houden wij vast aan onze bestaande prijzen tot en met juli 2020.” Dus ook inflatiecorrectie wordt door Joyne niet aan klanten doorberekend. Joyne komt hiermee een belofte bij de marktintroductie na dat de eerste drie jaar de abonnementsprijzen op geen enkele manier verhoogd worden.

Zakelijke markt

Over de ontwikkelingen op de zakelijke markt en het vertrouwen die grote bedrijven in Joyne hebben is Schellingerhout zeer positief. “In de zakelijke markt groeien wij en hebben wij een goede samenwerking opgebouwd met diverse partners die vertrouwen hebben in onze dienstverlening. Dit blijkt uit het feit dat hotels als Van der Valk en Campanille inmiddels van Joyne signaal zijn voorzien. Als dit soort hotelgroepen voor jouw dienst gaan kiezen dan zal er toch wel iets goed gaan.”

Alleen satelliet

Terwijl concurrent Canal Digitaal meer inzet op de hybride strategie waarbij satelliet met IPTV wordt gecombineerd, houdt Joyne vast aan satellietverspreiding van het volledige zenderaanbod. Canal Digitaal levert op dit moment 20 zenders alleen online. Dit kan voor vakantiegangers tot problemen leiden omdat draadloos WiFi internet op bijvoorbeeld campings en vakantieparken in vakantielanden op dit moment niet altijd snel genoeg is voor het bekijken van online streams. Schellingerhout wijst dan ook op het volledig lineair via satelliet aanbieden van het volledige zenderaanbod door Joyne.
Grts Peter

Ultimo4K OBH 4.3.34 1x DVB-S2X, 1x DVB-C
Zero4K OBH 4.3.34 DVB-S2X

LuxSat Satellite  |  Satelliet Abonnementen  |  Joyne  |  Joyne blijft doorgaan
 

gfxgfx
gfx gfx


Support our website , make a small donation

Copyright 30-10-2003-2020 LuxSat Satellite All rights Reserved.

Powered by MySQL Powered by PHP Valid XHTML 1.0! Valid CSS!