gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
logo
 
gfx gfx
gfxgfx
 Updates


Dreambox NewNigma2 (weekly up date) 24/01/2021
Vu+ Open Vision 10.2-r336 for Zero 4K - 24/01/2021  &  Vu+ Open Vision 10.2-r338 for Ultimo - 24/01/2021
Vu+ OpenVuPlus V3.0 (original Image) (Update) - 23/01/2021
Vu+ Pli Stable images 7.3 (Update) - 20/01/2021  &  Vu+ Open Vision 10.2-r332 - 19/01/2021
Vu+ OpenTR 9.0 (New) - 18/01/2021  &  Vu+  Pli Stable images 8.0 (Update) - 18/01/2021

LuxSat zoekt een actieve Medewerker voor het forum
Iemand met ambitie om op termijn de LuxSat website mee te beheren.
Interesse contacteer LuxSat via mail of Pm.


* Support our website - make a small donation
Donation also possible by bank transfer / Donatie ook mogelijk via bank overschrijving Click here
 
gfx gfx
gfx
82862 Posts in 13463 Topics by 59121 Members - Latest Member: tomiss January 25, 2021, 03:05:23 AM
*
gfx* Home | Help | Team | Login | Register | luxsat tv guide | Home Site | Translation | gfx
gfx
LuxSat Satellite  |  Satelliet Abonnementen  |  Joyne  |  JOYNE lanceert prepaid televisie
gfx
gfxgfx
 

Author Topic: JOYNE lanceert prepaid televisie  (Read 1646 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sattaz

  • Super Member
  • ***
  • Posts: 68
  • : 00
JOYNE lanceert prepaid televisie
« on: September 27, 2017, 06:18:45 PM »
Onderstaand artikel is op 26-09-2017 gepubliceerd op de website van Emerce.

https://www.emerce.nl/wire/joyne-lanceert-prepaid-televisie-iedereen

JOYNE lanceert prepaid televisie voor iedereen
Baarn, 26 september 2017 – Prepaid tv-kijken is per vandaag mogelijk in Nederland. JOYNE biedt een breed scala aan tv-zenders met alle drie de FOX Sports Eredivisie-zenders in het basispakket. Met de lancering van JOYNE wordt televisiekijken een stuk simpeler en flexibeler, met bereik in heel Europa en daarbuiten. JOYNE geeft de kijker een ruime keuze voor een aantrekkelijke prijs.

Basispakket met Eredivisie Voetbal en meer Nederlands aanbod
Dankzij een meerjarige overeenkomst met Eutelsat kan de provider beschikken over capaciteit om een breed aanbod aan HD-zenders uit te zenden. Er bestaan thans twee pakketten: een ‘Travel Lite’ pakket en een Basispakket. Natuurlijk maken NPO, RTL, SBS, Viacom, Fox en Discovery Networks deel uit van het aanbod. Het aanbod biedt daarbij bewust ruimte voor puur Nederlandse TV-initiatieven zoals Xite, TV Oranje, 192TV en Dusk. In oktober wordt daarbij nog een pluspakket gelanceerd met ook enkele erotische zenders.

JOYNE is opgezet door drie Nederlandse ondernemers die hun sporen in de satellietmarkt hebben verdiend. Algemeen directeur Peter van der Meer licht toe: “We hebben breed geïnvesteerd. Het moet nu eindelijk eens gaan om de klant, de televisiekijker. Niet alleen voor Nederlandse huishoudens en kampeerders, maar ook overwinteraars en geïnteresseerden in Nederlandse televisie in Europa en daarbuiten”.

Prepaid tv-kijken
Met prepaid televisie in combinatie met het volledige Eredivisievoetbal in het basisaanbod en meer Nederlands en regionaal aanbod is JOYNE vernieuwend en aantrekkelijk voor een breed en divers publiek. Klanten kunnen zelfs televisie kijken per maand, en dankzij dit inNederland nog niet eerder aangeboden prepaid abonnement bepalen klanten zelf vanaf welke datum ze televisie willen kijken.

Alle regionale zenders
JOYNE zendt sinds deze zomer alle regionale zenders gezamenlijk uit op twee kanalen in carrouselvorm. Daarmee is JOYNE de enige satellietprovider die alle regionale zenders aanbiedt: het is een unicum dat JOYNE samen met de regionale omroepen daarover afspraken wist te maken.

Bespaar 100 tot 150 euro per jaar
JOYNE biedt de Nederlandse satellietkijkers keuze naast Canal Digitaal, met een meer op Nederland gericht aanbod tegen een sterk concurrerende prijs. Een huishouden met twee of meer kijkpunten bespaart met JOYNE al snel 100 tot 150 euro per jaar.

JOYNE werkt met universele CI-modules die op nagenoeg elke ontvanger en televisie met satellietontvangst beeld geeft.

Klanten dichtbij bedienen
Om de persoonlijke wensen van klanten verder invulling te geven, kunnen potentiële klanten via de website van JOYNE hun lokale dealer vinden en zich daar abonneren. Er zijn inmiddels meer dan 250 verkooppunten door het hele land.

JOYNE geeft kijkers ook toegang tot aangeboden interactieve diensten dankzij HbbTV, smart-tv’s en ontvangers. Op deze wijze is JOYNE in staat de klant interactiviteit te bieden zonder dat deze via operator-controle belemmerd wordt.

JOYNE voor iedereen 
In de loop van 2018 zal JOYNE naast het satellietaanbod ook een aanbod via internet (IPTV) lanceren die via elke internetprovider in Nederland beschikbaar komt. Op deze wijze komt JOYNE ook voor niet-satelliethuishoudens beschikbaar op een zeer laagdrempelige wijze waarbij alleen een internetaansluiting en ontvanger benodigd is.

Noot voor de redactie:
JOYNE biedt satelliettelevisie aan via de Eutelsat 9B-satelliet. Hiervoor is een satellietschotel en satellietontvanger nodig. De volledige zenderlijst is te vinden via https://www.joyne.nl/zenderoverzicht

 

De website van JOYNE met meer informatie is te vinden via http://www.joyne.nl
Disclaimer: Tips en dergelijke zijn voor eigen rekening en risico!!! Hiermee oneens? Zie er dan van af! Einde disclaimer.

1 + 26 = AZBox HD

Bij vlagen ben ik geniaal, maar het is altijd windstil  :icon_wink:

LuxSat Satellite  |  Satelliet Abonnementen  |  Joyne  |  JOYNE lanceert prepaid televisie
 

gfxgfx
gfx gfx