gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
logo
 
gfx gfx
gfxgfx
 


Updates

Dreambox 900 & 920 Pur E2 6.5 (Firmware update) 16-10-2021
Vu+ OpenATV 7.0 (always up to date) 16-10-2021
Tools Notepad.8.1.7 (update) 16-10-2021
Update OsCam-svn11701 for ....  OE2.5 - 15-10-2021
Vu+ Openvix-5.4.016 (Firmware update) 14-10-2021
Tools FileZilla_3.56.0_win32 & win64 (update) 13-10-2021    Vu+ Open Vision 11.2-r417 (Firmware update) 12-10-2021
Vu+ OpenDroid 7.1 (Firmware update) 12-10-2021  Vu+ Nonsolosat-23 (New Firmware) 10-10-2021


* Support our website - make a small donation
Donation also possible by bank transfer / Donatie ook mogelijk via bank overschrijving Click here
 
gfx gfx
gfx
83230 Posts in 13567 Topics by 59280 Members - Latest Member: Ferizaji October 18, 2021, 04:35:29 AM
*
gfx* Home | Help | Login | Register | Home | Contact | Translation | gfx
gfx
LuxSat Satellite  |  Satelliet Abonnementen  |  Canal Digitaal  |  Verborgen pagina over Joyne op website van CanalDigitaal?
gfx
gfxgfx
 

Author Topic: Verborgen pagina over Joyne op website van CanalDigitaal?  (Read 9195 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sattaz

 • Super Member
 • ***
 • Posts: 68
 • : 00
Verborgen pagina over Joyne op website van CanalDigitaal?
« on: August 29, 2017, 09:59:12 AM »
Bij toeval ontdekte ik een pagina over Joyne op de website van Canal Digitaal.
Op deze pagina wordt een vergelijking gemaakt tussen de satellietproviders Canal Digitaal en Joyne.

Bij het uitvoeren van een zoekopdracht op mijn GSM in Google met onder meer de termen
"Totaaltv" en "Joyne" kwam er een advertentie tevoorschijn van Canal Digitaal
met de tekst/link: "Vergelijken met Joyne? - Kies voor CanalDigitaal".
Onderstaand de betreffende link:

https://www.canaldigitaal.nl/joyne-v...anal-digitaal/

Het rare vind ik dat als je via Google gaat zoeken met de trefwoorden van de titel
van de link of met gedeelten van de tekst van de link dat er dan niets gevonden wordt...
Ook via het menu van de website van Canal Digitaal en de daar aanwezige zoekoptie 0 zoekresultaten...
Ik vraag me af wat het nut is van een webpagina bij Canal Digitaal waar je bij toeval
middels een advertentie van CanalDigitaal via de GSM op stuit maar die kennelijk
niet gevonden kan of wil worden bij normaal gebruik van Internet en computer?


Met vriendelijke groeten  :-x

sattaz
Disclaimer: Tips en dergelijke zijn voor eigen rekening en risico!!! Hiermee oneens? Zie er dan van af! Einde disclaimer.

1 + 26 = AZBox HD

Bij vlagen ben ik geniaal, maar het is altijd windstil  :icon_wink:

Offline sattaz

 • Super Member
 • ***
 • Posts: 68
 • : 00
Re: Verborgen pagina over Joyne op website van CanalDigitaal?
« Reply #1 on: August 29, 2017, 09:59:50 AM »
Hieronder de tekst van https://www.canaldigitaal.nl/joyne-v...anal-digitaal/

NIEUWE AANBIEDER SATELLIET-TV JOYNE ZELF VERGELIJKEN
Joyne is sinds augustus 2017 de tweede aanbieder van digitale televisie en radio via de satelliet in Nederland. Met de komst van deze nieuwe aanbieder van satelliet-tv, valt er écht wat te vergelijken. Tijd om Joyne te vergelijken met Canal Digitaal! Hoe verhoudt deze nieuwe aanbieder van satelliet-tv zich op het gebied van zenderpakketten, prijzen, het zenderaanbod, interactieve mogelijkheden en service ten opzichte van Canal Digitaal.
Hiervoor hebben we een overzichtelijke tabel opgesteld. Daarin staan de vergelijkbare zenderpakketten van de twee aanbieders tegenover elkaar.

OVER SATELLIET-TV IN NEDERLAND
Canal Digitaal en Joyne zijn de twee aanbieders van satelliet-tv in Nederland. Hiermee ontvang je via de satelliet digitale televisie en radio. Thuis, maar ook in het buitenland. Met de komst van deze nieuwe aanbieder zijn er in Nederland twee providers van satelliet-tv beschikbaar. Joyne, de nieuwkomer en Canal Digitaal, een ervaren speler die bestaat sinds 1996 en een bewezen staat van dienst en technologie heeft. Deze aanbieder is onderdeel van de M7 Groep en ook actief in België, Duitsland, Frankrijk, Tsjechië, Slowakije en Oostenrijk. Hierdoor heeft deze aanbieder vergeleken met Joyne een uitgebreide, internationale expertise op het gebied van satelliettelevisie.

ZENDERPAKKETTEN VERGELEKEN
Canal Digitaal heeft ten aanzien van Joyne meer zenderpakketten. Canal Digitaal biedt Basis HD en Familie HD. Het Basis HD-pakket is de tegenhanger van het Joyne Basis-pakket, wat het enige zenderpakket van Joyne voor thuis is. Ook is het aanvullende aanbod van zenderpakketten bij Canal Digitaal groter. Zo biedt het de kijker meer zenders via de Familie HD-pakketten. Bovendien zijn er premium zenderpakketten af te sluiten van FOX Sports, Ziggo Sport, Film1 en Man-X. Bij Joyne kan dit allemaal niet. Vergelijken we de prijs van de basis-pakketten per maand betaal je bij Canal Digitaal € 19,95 ten opzichte van € 22,00 bij Joyne. En ook het aanvullende Familie HD-pakket van Canal Digitaal is met € 21,95 een euro per maand goedkoper dan het Basis HD-pakket van Joyne.

TOTAAL AANTAL ZENDERS
In totaal zijn er bij de nieuwe aanbieder 39 zenders te bekijken in het Basis-pakket. Daarnaast zijn er twee regio-carrousels waarmee je naar regionale televisiezenders kijkt. Je kunt dus niet op elk moment naar jouw regionale zender kijken. Dit zenderaanbod is in verhouding tot dat van de andere aanbieder voor satelliet-tv zeer beperkt. Het kleinste pakket van Canal Digitaal heeft meer zenders dan het grootste pakket van Joyne: 58 om 39. Daarnaast kijk je via deze aanbieder van satelliet-tv naar meer dan 400 vrij te ontvangen zenders. En maar liefst 160 zenders in HD. Dit kost je geen cent extra en deze zenders zijn met elk zenderpakket te ontvangen. Je kijkt hiermee dus ook naar bijvoorbeeld de BBC en de Duitse en Belgische publieke omroep. Wil je bij Joyne naar de populaire BBC kijken heb je hier extra appratuur en dus extra investering voor nodig.

ZENDERAANBOD RADIOZENDERS
Via de satelliet van Joyne luister je ook naar de digitale radio. In het aanbod zitten tien radiozenders, waaronder Radio 538, Veronica, Sky Radio, Radio 2 en 3FM. Vergelijken we Joyne met Canal Digitaal op het gebied van radiozenders, dan schiet dit aanbod tekort. De enige andere concurrent biedt u namelijk met elk pakket toegang tot meer dan 150 digitale radiozenders, waaronder alleen al 23 Nederlandstalige radiozenders. Een behoorlijk verschil, toch?

VERGELIJKING MOBIELE EN INTERACTIEVE MOGELIJKHEDEN
Joyne biedt geen interactieve tv aan. Je kunt programma’s dus niet achteraf terugkijken of tijdens het kijken een programma pauzeren. Ook heeft de provider geen app waarmee je op je smartphone of tablet televisie kijkt. Dat is bij Canal Digitaal wel anders. Deze provider biedt zijn klanten een volledig aanbod van interactieve- en mobiele mogelijkheden.
Met de Canal Digitaal TV App en Live TV kijk je overal in Nederland tv. Of je nou in de trein zit, op de camping bivakkeert of buiten in de tuin zit. Deze diensten zijn gratis te gebruiken. Verder heeft Canal Digitaal vergeleken met Joyne ook interactieve mogelijkheden voor de gewone tv. Het heeft TV Gemist, waarmee je tot zeven dagen programma’s kunt terugkijken. Ook kun je met Begin Gemist een programma op een iets later moment instarten. Joyne biedt deze mogelijkheden allemaal niet.
Iets anders dat bij Joyne – in vergelijking met Canal Digitaal – ontbreekt is de on demand videotheek. Bij Canal Digitaal huur je op elk moment van de dag een film, die je vervolgens in HD zonder reclame-onderbrekingen kunt kijken. Ook heeft bijvoorbeeld Canal Digitaal een eigen filmbibliotheek, Canal Digitaal Films. Unieke extraatjes die je waar voor je geld geven.

VERKOOPPUNTEN EN KLANTENSERVICE JOYNE VERGELEKEN
Joyne heeft in Nederland ongeveer honderdvijftig verkooppunten. Ter vergelijking: Canal Digitaal heeft dat ook en daarnaast ook verkooppunten in het buitenland, waaronder in populaire vakantiebestemmingen als Frankrijk, Spanje, Groot-Brittannië en Portugal. Beide aanbieders hebben een online klantenservice. Joyne is daarentegen telefonisch niet bereikbaar, Canal Digitaal wel. Je kunt bij de nieuwe aanbieder dus niet terecht als je iemand persoonlijk te spreken wil krijgen.
Telefonisch is Canal Digitaal dus beter bereikbaar. Bovendien is het hier mogelijk om via de webchat je vraag te stellen. Hiermee word je nog sneller geholpen. Dit is bij Joyne niet mogelijk. Verder heeft Canal Digitaal een uitgebreide online Klantenservice-omgeving waar veelgestelde vragen worden beantwoord. Handig voor als je liever niet wil bellen, maar zelf eerst wil uitzoeken wat het probleem is en hoe je dit oplost.
Dat in vergelijking met Joyne de klant bij Canal Digitaal op zijn wenken wordt bediend, bewijst de WhatsOnTV-dienst. Weet je even niet wat er op tv is? Vraag dan via WhatsOnTV via Facebook Messenger om passende suggesties. Zo is er altijd wat leuks voor je op televisie.

GEBRUIKTE SATELLIET
Met een abonnement van Joyne krijgt u het signaal voor de televisiezenders binnen via de Eutelsat-satelliet. Deze satelliet heeft een grote footprint. Niet alleen in West-Europa, maar ook in landen die verder in Europa liggen kijk je Nederlandse tv. De ASTRA-satellieten die door Canal Digitaal worden gebruikt hebben een iets minder grote footprint dan de satelliet van de nieuwkomer, al scheelt het niet veel. Ook met deze satelliet kijk je vrijwel overal in Europa Nederlandse televisie: van Italië tot Spanje, van Portugal tot Groot-Brittannië en van Frankrijk tot zelfs West-Turkije.

VERGELIJKING PRIJZEN JOYNE MET CANAL DIGITAAL
Nu er twee aanbieders voor digitale televisie en radio via de satelliet in Nederland zijn, is het natuurlijk interessant om de prijzen met elkaar te vergelijken. Joyne presenteert zichzelf als een betaalbare aanbieder van satelliet-tv. We nemen de proef op de som om te kijken of dat ook echt zo is.
Hierbij gaan we uit van een jaarcontract, omdat dit het abonnement is dat de meeste mensen afsluiten. Ga maar na: je schaft waarschijnlijk niet goede apparatuur voor satelliet-tv aan om het vervolgens maar een maand te gebruiken, toch? Vergelijk je het Joyne Basis-pakket met het Basis HD-pakket van de concurrent, inclusief de kosten voor apparatuur? Joyne kost € 294 euro. Canal Digitaal is goedkoper. Je betaalt € 289 euro.

VOORDELEN CANAL DIGITAAL
Nu er twee aanbieders voor digitale televisie en radio via de satelliet in Nederland zijn, is het natuurlijk interessant om de prijzen met elkaar te vergelijken. Joyne presenteert zichzelf als een betaalbare aanbieder van satelliet-tv. We nemen de proef op de som om te kijken of dat ook echt zo is.
Het eindoordeel in de vergelijking van Joyne met Canal Digitaal is daarom duidelijk: voor minder geld per maand ontvang je bij Canal Digitaal meer zenders, zowel radio als tv, zowel nationaal als regionaal, voor volwassenen en de kleintjes. Heb je interactieve en mobiele mogelijkheden met de Canal Digitaal TV App. Heb je beschikking over gratis On demand films en een hele film bibliotheek én krijg je een betere klantenservice. Je wordt geholpen op de manier die jou uitkomt, via telefoon, website, chat als via de dealers bij je in de buurt. Kortom; Canal Digitaal biedt je het meest complete pakket voor de laagste prijs.
Disclaimer: Tips en dergelijke zijn voor eigen rekening en risico!!! Hiermee oneens? Zie er dan van af! Einde disclaimer.

1 + 26 = AZBox HD

Bij vlagen ben ik geniaal, maar het is altijd windstil  :icon_wink:

Offline LuxSat

 • Administrator
 • Platina Member
 • *
 • Posts: 21606
 • : be
  • LuxSat Satellite
Re: Verborgen pagina over Joyne op website van CanalDigitaal?
« Reply #2 on: August 29, 2017, 10:37:37 AM »
Echt als ik het allemaal zo lees gaat die JOYNE het nooit redden op deze wijze.
Een gemiste kans voor hun en voor ons  :P  :sad:
  Groetjes van Jef

Offline sattaz

 • Super Member
 • ***
 • Posts: 68
 • : 00
Re: Verborgen pagina over Joyne op website van CanalDigitaal?
« Reply #3 on: August 29, 2017, 05:52:23 PM »
Mijn vermoeden is dat het niet de bedoeling is om (nu of in de toekomst)
via het menu van de website van Canal Digitaal de bewuste pagina te verkrijgen.
De gewone bezoeker/klant van Canal Digitaal moet kennelijk niet erop gewezen
of eraan herinnerd worden dat er ook nog zoiets als Joyne bestaat.
Degenen die via Google naar Joyne zoeken moeten daarentegen middels een advertentie
die bovenaan de zoekresultaten staat verleid worden daarop te klikken.

Er zijn 4 verschillende advertenties via Google van Canal Digitaal:
1) Vergelijken met Joyne? - Kies voor CanalDigitaal - canaldigitaal.nl
2) Kies voor CanalDigitaal - Het Grootste TV Aanbod - canaldigitaal.nl
3) Kies voor CanalDigitaal - Vanaf Euro 19,95 per maand - canaldigitaal.nl
4) Kies voor CanalDigitaal - Bekijk TV op al je schermen - canaldigitaal.nl

Maar bij elke advertentie die je aanklikt, dus ook bij mogelijkheid 2, 3 of 4,
kom je terecht bij de webpagina waar Joyne met Canal Digitaal vergeleken wordt...


Met vriendelijke groeten ;)

sattaz
Disclaimer: Tips en dergelijke zijn voor eigen rekening en risico!!! Hiermee oneens? Zie er dan van af! Einde disclaimer.

1 + 26 = AZBox HD

Bij vlagen ben ik geniaal, maar het is altijd windstil  :icon_wink:

Offline Kanus

 • Platina Member
 • *
 • Posts: 2469
 • : nl
Re: Verborgen pagina over Joyne op website van CanalDigitaal?
« Reply #4 on: August 30, 2017, 12:06:09 PM »
Mijn vermoeden is dat het niet de bedoeling is om (nu of in de toekomst)
via het menu van de website van Canal Digitaal de bewuste pagina te verkrijgen.


Daar kan je nog wel eens 100% gelijk in hebben.  :cool:

Dat zal echt een strategie zijn van CD om op hun site geen slapende handen wakker te maken.
Daarentegen willen ze het (via Google) natuurlijk van het dak afschreeuwen dat hun de beste zijn....en dat doen ze met de zoekterm: Joyne.

btw die linkjes die je in de eerste post hier neer heb gezet naar die pagina, die openen dus ook niet juist.
Dan kom je op een pagina van CD waar staat:  De pagina die je zoekt is niet beschikbaar.

Of dat komt door CD   :-x   of dat er hier wat mis ging weet ik niet.  :P
Ik moest zelf via Google zoeken op "Joyne  TotaalTV" om die CD link te krijgen......en dan kom je idd op die juiste pagina


Offline mebo870

 • Global Moderator
 • Platina Member
 • *
 • Posts: 7907
 • : be
  • Listen Hitradio
Re: Verborgen pagina over Joyne op website van CanalDigitaal?
« Reply #5 on: August 30, 2017, 12:59:28 PM »
En ik maar denken dat zulke praktijken bij wet verboden waren.
Hun voorstelling klopt ook langs geen kanten, de echte voordelen van Joyne zijn ze ... heu vergeten op te nemen.
In de vergelijking neemt Canal Digitaal de reeds aangekondigde prijsverhoging per 1 oktober niet mee.
Ook de aanwezigheid van Fox sport 3 bij Joyne in het basispakket wordt verzwegen.
 
 
The key to happiness
Stay away from idiots

Offline sattaz

 • Super Member
 • ***
 • Posts: 68
 • : 00
Re: Verborgen pagina over Joyne op website van CanalDigitaal?
« Reply #6 on: August 30, 2017, 01:11:34 PM »
@Kanus,

Canal Digitaal heeft zojuist de link https://www.canaldigitaal.nl/joyne-v...anal-digitaal/ buiten werking gezet haha  :)

Wel is de bewuste pagina nog te bereiken via Google met als zoekterm "Joyne"
en ook (nog) te bereiken via de volgende link:
https://www.canaldigitaal.nl/templates/twocolumn.aspx?pageid=34359740281  <banaan>


Met vriendelijke groeten ;)

sattaz
Disclaimer: Tips en dergelijke zijn voor eigen rekening en risico!!! Hiermee oneens? Zie er dan van af! Einde disclaimer.

1 + 26 = AZBox HD

Bij vlagen ben ik geniaal, maar het is altijd windstil  :icon_wink:

Offline sattaz

 • Super Member
 • ***
 • Posts: 68
 • : 00
Re: Verborgen pagina over Joyne op website van CanalDigitaal?
« Reply #7 on: August 30, 2017, 11:02:11 PM »
Canal Digitaal heeft zojuist de link https://www.canaldigitaal.nl/joyne-v...anal-digitaal/ buiten werking gezet haha  :)

Canal Digitaal heeft toch niet de door mij als eerste genoemde link buiten werking gezet.

De link luidt als volgt:
https://www.canaldigitaal.nl/joyne-vergelijken-met-canal-digitaal/


Met vriendelijke groeten ;)

sattaz
Disclaimer: Tips en dergelijke zijn voor eigen rekening en risico!!! Hiermee oneens? Zie er dan van af! Einde disclaimer.

1 + 26 = AZBox HD

Bij vlagen ben ik geniaal, maar het is altijd windstil  :icon_wink:

Offline Kanus

 • Platina Member
 • *
 • Posts: 2469
 • : nl
Re: Verborgen pagina over Joyne op website van CanalDigitaal?
« Reply #8 on: August 31, 2017, 01:36:17 AM »
Canal Digitaal heeft toch niet de door mij als eerste genoemde link buiten werking gezet.

De link luidt als volgt:
https://www.canaldigitaal.nl/joyne-vergelijken-met-canal-digitaal/


Met vriendelijke groeten ;)

sattaz

Deze link die je geeft hierboven doet het nu.  :cool:

Misschien dat er wat fout ging maar in die andere linkjes word een stukje uit de url gehaald in jou berichten.
Heb de koppelingslocatie gekopieerd en in kladblok geplakt om na te zien.   

Dit stukje geeft dan dus puntjes en niet de volledige link;    joyne-v...anal-digitaal

Offline sjorss

 • Bronze Member
 • *
 • Posts: 313
 • : 00
Re: Verborgen pagina over Joyne op website van CanalDigitaal?
« Reply #9 on: August 31, 2017, 03:16:58 PM »
En ik maar denken dat zulke praktijken bij wet verboden waren.
Hun voorstelling klopt ook langs geen kanten, de echte voordelen van Joyne zijn ze ... heu vergeten op te nemen.
In de vergelijking neemt Canal Digitaal de reeds aangekondigde prijsverhoging per 1 oktober niet mee.
Ook de aanwezigheid van Fox sport 3 bij Joyne in het basispakket wordt verzwegen.

en dan nog het gedeelte Vrij te ontvangen Britse zenders standaard niet mogelijk bij Joyne dit is ook bij canaal digitaal niet mogelijk zonder aanpassingen of uitbreiding aan de schotel.
mvg

Sjorss

Offline sattaz

 • Super Member
 • ***
 • Posts: 68
 • : 00
Re: Verborgen pagina over Joyne op website van CanalDigitaal?
« Reply #10 on: September 08, 2017, 01:46:17 PM »
Inmiddels (08-09-2017) heeft Canal Digitaal op hun vergelijkingspagina de prijs van hun Familie HD Pakket
in het kolommenoverzicht aangepast van 21,95 Euro naar 24,95 Euro.

In de begeleidende tekst staat echter nog steeds het inmiddels achterhaalde tarief van 21,95 Euro per maand...
"En ook het aanvullende Familie HD-pakket van Canal Digitaal is met € 21,95
een euro per maand goedkoper dan het Basis HD-pakket van Joyne."

Waarbij opgemerkt dat er (destijds) kennelijk geen rekenmeester in de buurt geweest is.
Het was niet 1 Euro goedkoper maar 0,05 Euro goedkoper oftewel 5 Eurocent...


Met vriendelijke groeten  ;)

sattaz
Disclaimer: Tips en dergelijke zijn voor eigen rekening en risico!!! Hiermee oneens? Zie er dan van af! Einde disclaimer.

1 + 26 = AZBox HD

Bij vlagen ben ik geniaal, maar het is altijd windstil  :icon_wink:

LuxSat Satellite  |  Satelliet Abonnementen  |  Canal Digitaal  |  Verborgen pagina over Joyne op website van CanalDigitaal?
 

gfxgfx
gfx gfx