gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
logo
 
gfx gfx
gfxgfx
 



Prettige vakantie en houd het veilig
Have a nice holiday and keep it safe

Updates
Vu+ openvix: release 5.3.036 - 11/07/2020
Vu+ Open Atv - 6.5 (Test Image) ( duo2 ) - 10/07/2020
Satelliet en techniek Common Interface (CAM) 09/07/2020
Vu+ Open Atv - 6.5 (Test Image) ( duo4k / ultimo4k / uno4kse) - 08/07/2020
Vu+ PurE2 - 6.5 ° USB (Vu+ 4K Decoders) - 07/07/2020
Satelliet en techniek (De router) 05/07/2020

Om alle topics te kunnen bekijken
In order to view all topics you must be registered and logged in.
Vous devez être enregistré et connecté pour voir tous les sujets
 
gfx gfx
gfx
83294 Posts in 13498 Topics by 58869 Members - Latest Member: eubarbate July 12, 2020, 02:10:59 AM
*
gfx* Home | Help | Team | Login | Register | luxsat tv guide | Home Site | Translation | gfx
gfx
LuxSat Satellite  |  Satelliet Abonnementen  |  Canal Digitaal  |  filmnet zenders weg ???
gfx
gfxgfx
 

Author Topic: filmnet zenders weg ???  (Read 11740 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline muppie

  • Gold Member
  • *
  • Posts: 1150
filmnet zenders weg ???
« on: November 15, 2011, 12:52:24 PM »
ben hier de filmnet 1-2-3  kwijt heb hier ook geen signaal dat staat hier ook op 0
de rest van c+ heb ik wel ra ra  :-? :drink:
800hd - 7000s - 500s -  TechniSat Multytenne 45 single

Offline chiccie

  • Full Member
  • **
  • Posts: 20
Re: filmnet zenders weg ???
« Reply #1 on: November 15, 2011, 01:05:37 PM »
hoi

Even gewoon naar de menu gaan , fastscan uit voeren .

mvg chiccie

Offline Kanus

  • Platina Member
  • *
  • Posts: 2468
  • : nl
Re: filmnet zenders weg ???
« Reply #2 on: November 15, 2011, 08:09:29 PM »
ben hier de filmnet 1-2-3  kwijt heb hier ook geen signaal dat staat hier ook op 0
de rest van c+ heb ik wel ra ra  :-? :drink:
Hier ook weg ...sinds afgelopen nacht.
En eergisteren was het ook even een tijdje weg.

Hebben ze soms een andere frec.  ik kan nl. niks vinden.
En als ik ga nieuw ga scannen op de bestaande frec. dan zegt mijn DM8000 dat hij 0 zenders heeft gevonden.
Alles blijft dus op zwart.

Iemand een tip??? hoe ik ze weer terug krijg



Offline muppie

  • Gold Member
  • *
  • Posts: 1150
Re: filmnet zenders weg ???
« Reply #3 on: November 15, 2011, 09:00:44 PM »


Film1 Premiere HD, Film1 Action, Film1 Family, Film1 Festival, Sport1 Live HD, Sport1 Golf, Sport1 Tennis, TV Oranje, Eredivisie Live 2

Deze zenders zitten wel op de zelfde freq alleen wat kleine aanpassingen.

Zenders handmatig zoeken en eerst op 1 van bovenstaande zenders gaan staan.

Dan heb je 12.129 Verticaal Sym 27.500 Fec 2/3 Modulatie van QPSK omzetten naar 8PSK

Dan zie je alle zenders voorbijkomen en je dreambox past automatisch de zenders aan.

 :cool: :drink:
800hd - 7000s - 500s -  TechniSat Multytenne 45 single

Offline sf08133

  • Super Member
  • ***
  • Posts: 52
Re: filmnet zenders weg ???
« Reply #4 on: November 15, 2011, 09:25:52 PM »
 :-o bedankt muppie, prachtig uitgelegd : alles werkt terug

Offline Kanus

  • Platina Member
  • *
  • Posts: 2468
  • : nl
Re: filmnet zenders weg ???
« Reply #5 on: November 15, 2011, 09:31:28 PM »

 Fec 2/3 Modulatie van QPSK omzetten naar 8PSK



 :cool: :cool: :cool:

Oke zenders terug.
 
Kijk en dat van 2/3 en 8PSK had ik even niet in de gaten deze keer (bloos bloos)
En bij KingOfSat helemaal overheen gelezen.

In ieder geval ...  :Thanks:  :Thanks:

Offline mebo870

  • Global Moderator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 7684
  • : be
Re: filmnet zenders weg ???
« Reply #6 on: November 15, 2011, 10:14:11 PM »
bij kingsofsat stond er deze namiddag nog helemaal niks vermeld van wijzigingen.
 
The key to happiness
Stay away from idiots

Offline ferrarisat

  • Silver Member
  • *
  • Posts: 849
  • F1/Satteliet/luxsat fan
    • http://www.goeduitgericht.com/
Re: filmnet zenders weg ???
« Reply #7 on: November 15, 2011, 10:26:48 PM »
Zo zie je maar @mebo870 dat deze fora's belangrijk zijn
AZbox ME
SAB Unix Triple HD
Amiko Alien 8900HD
AZbox premium HD
DM800HD pvr met OPEN PLI
T90 met 7-13-16-19.2-23.5-28.2 Oost en 30 west

Offline rof-fel

  • V.I.P Member
  • ****
  • Posts: 179
  • : 00
Re: filmnet zenders weg ???
« Reply #8 on: November 15, 2011, 11:30:54 PM »
Ik heb het bij mij aangepast...

Maar ik krijg niet op alle tv's ook het geluid terug ? Weet iemand hoe dit zou kunnen komen ?

Groeten :idea:

Offline stauffie

  • Super Member
  • ***
  • Posts: 94
  • surfing arround
Re: filmnet zenders weg ???
« Reply #9 on: November 15, 2011, 11:53:54 PM »
Ik heb het bij mij aangepast...

Maar ik krijg niet op alle tv's ook het geluid terug ? Weet iemand hoe dit zou kunnen komen ?

Groeten :idea:

hier ook het geval op alle nieuwe 8psk zenders helemaal geen geluid meer met een vu plus duo

VU+ Solo - VU+ Duo - VU+ Uno - GigaBlue 800HD - FTE MAx - Skystar HD mit CI steckplatz

Offline krieter

  • Gold Member
  • *
  • Posts: 1568
  • : be
Re: filmnet zenders weg ???
« Reply #10 on: November 16, 2011, 01:12:28 AM »
Hier op een CTet9000
Eerst op Film1 Premiere HD gaan staan (geen geluid)
Andere zenders wel, soms haperend.

Dus zo als aangegeven > Menu>instellingen>zenders zoeken>handmatig zoeken > tunerA
Dan heb ik op die frequentie 12.129 Verticaal Sym 27.500 Fec 2/3 de Modulatie van QPSK naar 8PSK omgezet.
Daarna OK gedrukt en er worden 13 kanalen gevonden.
Exit tot in "kijkmodus" maar geen geluid op Film1 HD!!

Idem actie voor tuner B, ook geen verbetering (stond trouwens reeds op 8PSK).

Later nog een fastscan gedaan op Can Digitaal ook geen resultaat.

Wie weet raad?

Mvg, krieter.





Visiosat Bigsat
HB, Astra 1/2/3 + 4xQuad disecqswitch
CTet9000 met WD 500Gb HDD
VU+Solo2 met WD Blue 1Tb HDD
VU+Duo met Samsung 500Gb HDD
VU+Zero4K
DB500HD
Alle HD boxen naar QnapNAS
Bekabeld gigabitnetwerk via Linksys EA6500 gigabitrouter + 2x Zyxel switch 8 ports.
2x PC / Dell laptop
OpenPli / CCcam 2.2.1 / oscam

Offline krieter

  • Gold Member
  • *
  • Posts: 1568
  • : be
Re: filmnet zenders weg ???
« Reply #11 on: November 16, 2011, 01:14:35 AM »
O ja,
Bij mijn dochter op een VU+Duo helemaal geen beeld op betreffende zenders.  :P
Laat staan geluid.  :D
Visiosat Bigsat
HB, Astra 1/2/3 + 4xQuad disecqswitch
CTet9000 met WD 500Gb HDD
VU+Solo2 met WD Blue 1Tb HDD
VU+Duo met Samsung 500Gb HDD
VU+Zero4K
DB500HD
Alle HD boxen naar QnapNAS
Bekabeld gigabitnetwerk via Linksys EA6500 gigabitrouter + 2x Zyxel switch 8 ports.
2x PC / Dell laptop
OpenPli / CCcam 2.2.1 / oscam

Offline mebo870

  • Global Moderator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 7684
  • : be
Re: filmnet zenders weg ???
« Reply #12 on: November 16, 2011, 01:50:02 AM »
CanalDigitaalWebcare

We ervaren momenteel audio problemen met Film1 HD premiere. Onduidelijk waardoor dit ontstaan is, een onderzoek is gaande met hopelijk een spoedige oplossing. Onze excuses voor het eventuele ongemak.
The key to happiness
Stay away from idiots

Offline robvdb

  • V.I.P Member
  • ****
  • Posts: 104
  • : be
    • Welcome to My website
Re: filmnet zenders weg ???
« Reply #13 on: November 16, 2011, 05:56:05 AM »
ook hier, geen klank meer op de film1 - HD kanalen.   <Jammer>

DM500HD met Gemini2-510 en cccam 2.2.1
groetjes
Rob

DM500HD Gemini2-510
MaxDigital XP1000 OpenPli

Offline LuxSat

  • Administrator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 21373
  • : be
    • LuxSat Satellite
Re: filmnet zenders weg ???
« Reply #14 on: November 16, 2011, 07:40:19 AM »
Erg raar want ik heb er nog geen minuut last mee gehad  :P
Als het blijft aanhouden zou ik eens proberen de zender te vervangen met die uit mijn lijst staat ( dus eerst die van U verwijderen en die van mij plakken )
  Groetjes van Jef

LuxSat Satellite  |  Satelliet Abonnementen  |  Canal Digitaal  |  filmnet zenders weg ???
 

gfxgfx
gfx gfx


Support our website , make a small donation

Copyright 30-10-2003-2020 LuxSat Satellite All rights Reserved.

Powered by MySQL Powered by PHP Valid XHTML 1.0! Valid CSS!