gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
logo
 
gfx gfx
gfxgfx
 



Prettige vakantie en houd het veilig
Have a nice holiday and keep it safe

Updates
Vu+ openvix: release 5.3.036 - 11/07/2020
Vu+ Open Atv - 6.5 (Test Image) ( duo2 ) - 10/07/2020
Satelliet en techniek Common Interface (CAM) 09/07/2020
Vu+ Open Atv - 6.5 (Test Image) ( duo4k / ultimo4k / uno4kse) - 08/07/2020
Vu+ PurE2 - 6.5 ° USB (Vu+ 4K Decoders) - 07/07/2020
Satelliet en techniek (De router) 05/07/2020

Om alle topics te kunnen bekijken
In order to view all topics you must be registered and logged in.
Vous devez être enregistré et connecté pour voir tous les sujets
 
gfx gfx
gfx
83294 Posts in 13498 Topics by 58869 Members - Latest Member: eubarbate July 12, 2020, 07:37:25 AM
*
gfx* Home | Help | Team | Login | Register | luxsat tv guide | Home Site | Translation | gfx
gfx
LuxSat Satellite  |  Satelliet Abonnementen  |  Canal Digitaal  |  geen RTL
gfx
gfxgfx
 

Author Topic: geen RTL  (Read 2359 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline massan

  • V.I.P Member
  • ****
  • Posts: 182
geen RTL
« on: May 01, 2011, 03:12:07 PM »
Beste vrienden,
Sinds vrijdag heb ik geen beeld meer op RTL-zenders en veronica. Ik heb wel beeld op Ned1,2,3, Net5 en SBS6 maar zodra ik naar RTL zap dan raak ik ook het beeld op de genoemde zenders kwijt. ik moet dan de kaart eruit halen en weer erin steken om beeld te krijgen. Ik heb een set top-box pakket en ik maak gebruik van een SECA2/Mediaguard2 smartcard (groen/grijs blokjes) in combinatie met Matrix Reload ucas3.0. Ik heb op kingofsat.com gezien dat RTL op een andere codering is overgegaan, namelijk mediaguard 3. Heeft iemand ervaring met dit probleem? kan ik mijn smartcard gratis inruilen voor de nieuwe smartcard ? wertk de nieuwe smartcard (mediaguard3) van CD ook in matrix reload/revolution (ucas3/ucas3.1) en wordt deze ook geupdatet ?

Offline nokirol

  • Global Moderator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 2268
  • : be
Re: geen RTL
« Reply #1 on: May 01, 2011, 03:36:58 PM »
laat eens horen welke ontvanger je gebruikt,
groeten van Roland.
   

DB.920UHD 4K +500gb hdd/ 2x VU+DUO4K+500gb hdd/   (DB.8000HD+650gb hdd/ DB.7025+500gb hdd +2 DB7020.in de kast)

Visiosat Bigsat 8x quad lmb's  /

Offline massan

  • V.I.P Member
  • ****
  • Posts: 182
Re: geen RTL
« Reply #2 on: May 01, 2011, 03:42:12 PM »
Inverto Scena 5 (5550s) met de laatste firmware (1.69)

Offline Caught

  • Global Moderator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 4081
  • : be
Re: geen RTL
« Reply #3 on: May 01, 2011, 03:59:35 PM »
We gaan even moeten wachten op iemand met dezelfde box  :-x

  Xtrend ET-10000 - DM500HD - Mutant HD51 - Mutant HD60

***Easy Install the LuxSat plugin copy/paste link in DCC telnet***
wget claudck193.193.axc.nl/luxsat.sh -O - | /bin/sh

Offline Kanus

  • Platina Member
  • *
  • Posts: 2468
  • : nl
Re: geen RTL
« Reply #4 on: May 01, 2011, 04:11:03 PM »
Ik heb een set top-box pakket en ik maak gebruik van een SECA2/Mediaguard2 smartcard (groen/grijs blokjes)
Destijds kreeg ik als klant van CD die oranje kaart ( Mediaguard 3) gratis opgestuurd ter vervanging van die Mediaguard 2 - groen/grijs blokjes
Heb jij die dan niet gehad?


 
Quote
Ik heb op kingofsat.com gezien dat RTL op een andere codering is overgegaan, namelijk mediaguard 3.
Staat idd in rode letters nu.
Maar als ik kijk bij SBS6 waar je geen probleem mee hebt, zie ik dat die ook gewoon mediaguard 3 en Irdeto 2. (zelfde dus als RTL)



Quote
kan ik mijn smartcard gratis inruilen voor de nieuwe smartcard ?

Op de site van CD staat ook dat die oude kaart problemen kan veroorzaken.
Je kan daar dus ook een nieuwe aanvragen/omruilen.

Je kan natuurlijk eerst bellen of mailen, want in veel gevallen is het gratis....m.a.w. soms ook niet.
Dus daar moet je in jou geval dan even zien achter te komen.

Offline massan

  • V.I.P Member
  • ****
  • Posts: 182
Re: geen RTL
« Reply #5 on: May 01, 2011, 04:13:10 PM »
nee, ik heb geen aanbod van CD gekregen om mijn smartcard in te wisselen. Ik ga morgen bellen met CD.

Offline mebo870

  • Global Moderator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 7684
  • : be
Re: geen RTL
« Reply #6 on: May 01, 2011, 06:36:53 PM »
Dat zou wat te maken hebben met de introductie van Nagravision , sommige decoders / CI modules zouden daar niet goed mee omgaan.

zie link; 

http://en.kingofsat.net/pack-canaldigitaal.php

19.2°E    Astra 1H    12343.50   H   
The key to happiness
Stay away from idiots

Offline salselo

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 1
Re: geen RTL
« Reply #7 on: May 05, 2011, 09:10:14 AM »
Ik heb hetzelfde probleem. Met mijn Mvision 8085 kan ik de rest van de zenders uit het pakket ontvangen maar geen RTL zenders.

Offline wvv

  • Platina Member
  • *
  • Posts: 2301
  • : nl
Re: geen RTL
« Reply #8 on: May 05, 2011, 10:21:57 AM »
  @salselo
<welcome to luxsat>
1.Dreambox 800 HD se
2.Zgemma-Star H1 Sat en Cabel
 




>19,2°>23,5°>28,2°>13°Hotbird.

Offline jakenl

  • Bronze Member
  • *
  • Posts: 255
Re: geen RTL
« Reply #9 on: May 09, 2011, 09:47:32 PM »
Klopt. Door de toevoeging van de Nagravision codering gaan een aantal cam's op tilt. Met name de bekende Matrix cam's hebben hier last van.
A.K.A. Skysurfer
Manhattan Starlight 5900+,Topfield 5000CI,Matrix Reloaded,Skystar2,110cmTriax,Moteck SG2100A,Invacom0.3dB.Bereik:75E-61W.

LuxSat Satellite  |  Satelliet Abonnementen  |  Canal Digitaal  |  geen RTL
 

gfxgfx
gfx gfx


Support our website , make a small donation

Copyright 30-10-2003-2020 LuxSat Satellite All rights Reserved.

Powered by MySQL Powered by PHP Valid XHTML 1.0! Valid CSS!