gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
logo
 
gfx gfx
gfxgfx
 



Updates


Vu+ Cobraliberosat (update) 29-01-2023)
Tools FileZilla Server v1.6.4(update) 22-01-2023
Dreambox openvision-e2-release-py2.7-12.2-r... (update) 18-01-2023


* It's free for you but not for us therefore please
Support our website - make a small donation
 
gfx gfx
gfx
83562 Posts in 13642 Topics by 59508 Members - Latest Member: oultitnordine February 03, 2023, 05:06:26 PM
*
gfx* Home | Help | Login | Register | Home | Contact | Translation | gfx
gfx
LuxSat Satellite  |  Computer  |  Internet FAQ  |  d link wifi
gfx
gfxgfx
 

Author Topic: d link wifi  (Read 618 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bjkliTopic starter

  • Silver Member
  • *
  • Posts: 977
d link wifi
« on: October 09, 2009, 11:46:13 AM »
ik ben pas klant van telenet,ik heb een wifi van d-link gratis erbij gekregen

ik wil mijn dreambox er op aansluiten,maar nu zie ik dat  op die wifi van d-link maar

1 uitgang heb! die 1 uitgang die gaat naar de telenet modem dus heb ik niks niemeer vrij

bestaan er iets dat ik kan aansluiten op die wifi dat het dubbel uitgang wordt?

of kan in de modem van telenet nog iets aansluiten?

Dm500hd
New Enigma 2
Half Neutrino style
7e-13e-19.2e-23.5e-42e

Offline Caught

  • Global Moderator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 4210
  • Country: be
Re: d link wifi
« Reply #1 on: October 09, 2009, 12:25:15 PM »
Pas klant en nu al miserie  :) Nee ik ben zelf klant bij Telenet en ben er best tevreden over.
Het is wel een feit dat je best een draadloze router aankoopt om meerdere toestellen op aan te sluiten.

Gr,
  Xtrend ET-10000 - DM500HD - Octagon sf8008 - Zgemma h9s se - Dreambox TWO - Mutant HD60

Offline bjkliTopic starter

  • Silver Member
  • *
  • Posts: 977
Re: d link wifi
« Reply #2 on: October 09, 2009, 01:09:05 PM »
tja je kunt het niet echt miserie noemen

hoe kan telenet weten dat ik mijn dream ga aansluiten op router

is mijn fout,ik had wifi voor 1 pc besteld

nu sta ik er met een splinternieuwe wifi  :-o

misschien kan ik hem met iemand ruilen die 1 pc heeft en geen dreambox of dergelijke...

Dm500hd
New Enigma 2
Half Neutrino style
7e-13e-19.2e-23.5e-42e

Offline bjkliTopic starter

  • Silver Member
  • *
  • Posts: 977
Re: d link wifi
« Reply #3 on: October 09, 2009, 01:14:19 PM »
en als ik via mijn telenet modem naar de  dream zou gaan krijg ik hem werkend?

gewoon als test?

ik ken iemand die een modem van philips wifi heeft

gebruikte hij voor belgacom  via telefoonlijn zou die modem werken op telenet modem?
Dm500hd
New Enigma 2
Half Neutrino style
7e-13e-19.2e-23.5e-42e

Offline nokirol

  • Global Moderator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 2312
  • Country: be
Re: d link wifi
« Reply #4 on: October 09, 2009, 05:11:02 PM »
gewoon omruilen bij telenet verkoper en het is opgelost.


groeten nokirol.  :cool:
groeten van Roland.
   

DB.920UHD 4K +500gb hdd/ 2x VU+DUO4K+500gb hdd/   (DB.8000HD+650gb hdd/ DB.7025+500gb hdd +2 DB7020.in de kast)

Visiosat Bigsat 8x quad lmb's  /

Offline Caught

  • Global Moderator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 4210
  • Country: be
Re: d link wifi
« Reply #5 on: October 09, 2009, 05:15:34 PM »
Wat je ook zou kunnen doen, als er dus een ethernetpoort over is op je pc.
Dan kan je via een crossover utp kabel van 7 simpel verbinding maken met je dreambox.

Dat werkt ook, maarja ik zou Nokirol z'n idee voornemen als dat kan.
  Xtrend ET-10000 - DM500HD - Octagon sf8008 - Zgemma h9s se - Dreambox TWO - Mutant HD60

Offline bjkliTopic starter

  • Silver Member
  • *
  • Posts: 977
Re: d link wifi
« Reply #6 on: October 10, 2009, 12:15:12 AM »
ik gebruik pc via wifi stick en pc staat boven in de kamer

modem telenet onder,

die d-link is al iets meer dan een maand oud

k denk niet dat ze deze nog gaan inruilen tegen een ander

heeft ma 1euro gekost

als ik een andere bestel van telenet kost het ongever 100 a 150 euro.
Dm500hd
New Enigma 2
Half Neutrino style
7e-13e-19.2e-23.5e-42e

Offline VenimK

  • Full Member
  • **
  • Posts: 24
Re: d link wifi
« Reply #7 on: October 10, 2009, 08:31:37 AM »
ik gebruik pc via wifi stick en pc staat boven in de kamer

modem telenet onder,

die d-link is al iets meer dan een maand oud

k denk niet dat ze deze nog gaan inruilen tegen een ander

heeft ma 1euro gekost

als ik een andere bestel van telenet kost het ongever 100 a 150 euro.

Plaats gewoon een 'router' tussen modem en AP.
INT Wifi via de AP, met UTp naar de Db;
problem solved, denk 'k

Offline SteveSanneke

  • Bronze Member
  • *
  • Posts: 278
  • FRIEDE-SAT
    • https://www.luxsat.be
Re: d link wifi
« Reply #8 on: October 10, 2009, 10:45:18 PM »
yep gewoon een router er tussen en klaar is kees .kost ni veel een goede 40 a50e meer zalt ni zen en er zijnverschillende uitgangen aan stuk of 4 en meer zelfs
(((sunny at7010dciz)))  T-rex cam--matrix cam R(cas3+) - -tv-vlaanderen+ .(schotel 120 cm  & motor  .) astra 1-(2)-3 --(eurobird)--hotbird--eutelsat's--hispasat ....

Offline bjkliTopic starter

  • Silver Member
  • *
  • Posts: 977
Re: d link wifi
« Reply #9 on: October 11, 2009, 07:17:12 PM »
ik heb mijn zus zijn router met de mijne veranderd :-o

lijkt dezelfde behalve deze heeft 4 uitgangen

voor haar maakt da niks uit.

Dm500hd
New Enigma 2
Half Neutrino style
7e-13e-19.2e-23.5e-42e

LuxSat Satellite  |  Computer  |  Internet FAQ  |  d link wifi
 

gfxgfx
gfx gfx