gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
logo
 
gfx gfx
gfxgfx
 



Updates


Vu+ Cobraliberosat (update) 29-01-2023)
Tools FileZilla Server v1.6.4(update) 22-01-2023
Dreambox openvision-e2-release-py2.7-12.2-r... (update) 18-01-2023


* It's free for you but not for us therefore please
Support our website - make a small donation
 
gfx gfx
gfx
83562 Posts in 13642 Topics by 59508 Members - Latest Member: oultitnordine February 03, 2023, 06:18:57 PM
*
gfx* Home | Help | Login | Register | Home | Contact | Translation | gfx
gfx
LuxSat Satellite  |  Computer  |  Internet FAQ  |  acces point
gfx
gfxgfx
 

Author Topic: acces point  (Read 555 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline muppieTopic starter

  • Gold Member
  • *
  • Posts: 1150
acces point
« on: September 05, 2004, 07:15:35 AM »
alles aangesloten  de linksys accespoint op de router steup schijf erin maar dan geeft hij de foutmelding

acces violationat address 0046728C in module "setup exe".writeof address 0000000D    :evil:  :-(
800hd - 7000s - 500s -  TechniSat Multytenne 45 single

Offline muppieTopic starter

  • Gold Member
  • *
  • Posts: 1150
acces point
« Reply #1 on: September 05, 2004, 10:58:57 AM »
kan gesloten worden want het is werkende en de signaalsterkte is  :lol:   :cool:  :lol:  :-P uitstekend
800hd - 7000s - 500s -  TechniSat Multytenne 45 single

Offline Natrium

  • Platina Member
  • *
  • Posts: 2811
  • Country: 00
acces point
« Reply #2 on: September 05, 2004, 11:00:54 AM »
Prima werk Muppie  :cool:
member of the dbf-4all team.

Offline muppieTopic starter

  • Gold Member
  • *
  • Posts: 1150
acces point
« Reply #3 on: September 05, 2004, 07:56:23 PM »
het zal ook ineens goed gaan heb de laptop naar boven gebracht en raad eens nada niks noppes terwijl hij een uitstekende signaalsterkte afgeeft en er komt te staan dat hij verbinding heeft maar kom het internet niet op ra ra wie het weet mag het zeggen    :evil:  :-?
800hd - 7000s - 500s -  TechniSat Multytenne 45 single

Offline Natrium

  • Platina Member
  • *
  • Posts: 2811
  • Country: 00
acces point
« Reply #4 on: September 05, 2004, 08:00:25 PM »
mischien de internet verbinding beneden effe delen. of dit met een router ook moet weet ik niet zeker maar met een netwerkkaart moet het zeer zeker wel. Dit doe je door met de rechtermuis op mijn netwerklocaties te klikken/ eigenschappen en weer rechtermuis op je netwerk.
member of the dbf-4all team.

Offline muppieTopic starter

  • Gold Member
  • *
  • Posts: 1150
acces point
« Reply #5 on: September 05, 2004, 09:52:47 PM »
heb alles opnieuw geinstalleerd en hopelijk blijft het nu draaien dus het werkt weer   :-?  :lol:
800hd - 7000s - 500s -  TechniSat Multytenne 45 single

Offline Natrium

  • Platina Member
  • *
  • Posts: 2811
  • Country: 00
acces point
« Reply #6 on: September 05, 2004, 10:25:27 PM »
:cool: tsja je heb af en toe van die problemen waar je niet goed van van word maar de aanhouder wint  :-x  neem ook eens als het effe niet mee zit even rust.  :lol:
member of the dbf-4all team.

Offline muppieTopic starter

  • Gold Member
  • *
  • Posts: 1150
acces point
« Reply #7 on: September 06, 2004, 07:12:22 PM »
het begint een appart verhaal te worden gisteravond omstreeks 10.30 uur boven geen internet meer beneden wel en vanmorgen weer wel internet boven die accspoint begint een eigen leven te leiden lijkt het wel :-?  :lol:
800hd - 7000s - 500s -  TechniSat Multytenne 45 single

Offline Natrium

  • Platina Member
  • *
  • Posts: 2811
  • Country: 00
acces point
« Reply #8 on: September 06, 2004, 09:35:02 PM »
Inderdaad een raar probleem Muppie, als het eenmaal werkt zou het toch moeten blijven werken. Maar niets is zo duister als een pc met ze toebehoren  :-?
member of the dbf-4all team.

Offline Theo5

  • Bronze Member
  • *
  • Posts: 405
acces point
« Reply #9 on: September 06, 2004, 10:30:49 PM »
Iemand in de buurt met ook een Router?
Dit probleem heb ik hier ook.
Kun je gedeeltelijk verhelpen door een ander kanaal te kiezen
en HEEL belangrijk WEP inschakelen.
Beter nog wanneer je WPA kunt gebruiken.
Ik schreef gedeeltelijk, want het probleem blijft zich hier voordoen
maar met WEP ingeschakeld loopt het behoorlijk goed.
Valt zo nu en dan nog even een paar seconden weg maar is ook weer snel terug.
Grtz. Theo.

Wie vraagt is dom voor een paar minuten;
wie niet vraagt is het voor altijd.

LuxSat Satellite  |  Computer  |  Internet FAQ  |  acces point
 

gfxgfx
gfx gfx