gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
logo
 
gfx gfx
gfxgfx
 



Updates

Vu+ Pur E2 6.5 (update) 06-02-2023)
Dreambox HDF image v6.5 (update DM 820-900-920) 05-02-2023
Vu+ Plugin HDF Radio v1.20.3 (update) 04-02-2023)


* It's free for you but not for us therefore please
Support our website - make a small donation
 
gfx gfx
gfx
83564 Posts in 13643 Topics by 59509 Members - Latest Member: 4S1D February 07, 2023, 06:53:39 AM
*
gfx* Home | Help | Login | Register | Home | Contact | Translation | gfx
gfx
LuxSat Satellite  |  Computer  |  Internet FAQ  |  telenet internet via powerlan van topcom en laptop windows vista
gfx
gfxgfx
 

Author Topic: telenet internet via powerlan van topcom en laptop windows vista  (Read 599 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline odulTopic starter

  • Super Member
  • ***
  • Posts: 86
allen , krijg geen internet verbinding via met nieuwe laptop met windows vista . Op mijn oude  laptop met windows XP geen probleem. heb deze nieuwe laptop ongeveer 3 maanden en heb nog niet op internet gekunnen. Ook helpdesk via betaallijn van telenet brengt me niet verder..Wie doet suggesties om me verder te helpen? Ps moet ik eerst ergens inloggen om op internet te kunnen ? Telenet in toch een breedbandverbinding ?
Dank voor de specialisten die me willen helpen

Offline Grizzly

  • V.I.P Member
  • ****
  • Posts: 206
Re: telenet internet via powerlan van topcom en laptop windows vista
« Reply #1 on: March 16, 2009, 02:09:02 PM »
Als U ons nog de type van uw netwerk kaart zegt gaat het makkelijker zijn U te helpen.

Ga eens in U hardware manager en kijk naar de kaart.

Soms hebt U een update van de driver nodig. :oops:

Offline odulTopic starter

  • Super Member
  • ***
  • Posts: 86
Re: telenet internet via powerlan van topcom en laptop windows vista
« Reply #2 on: March 16, 2009, 05:49:47 PM »
Grizzly, alvast bedankt voor de eerste reactie.
De laptop is een Targa Traveller 1591 van Lidl. Ik denk , maar ben niet zeker dat het een Realtek RTL 8168 ( CP )/ 8111 C ( P ) Family ( zouden fouten kunnen inzitten daar het geheel bij mijn dochter staat en ook van haar is ...
Moest deze kaart u bekend voorkomen zouden we dus al een stap verder zijn ?
Groeten

Offline Theo5

  • Bronze Member
  • *
  • Posts: 405
Re: telenet internet via powerlan van topcom en laptop windows vista
« Reply #3 on: March 16, 2009, 10:31:36 PM »
Volgens de site van Targa zit er een 802.11bgn 1T2R wlan adapter in.
Dacht dat deze van MSI is.  Trouwens daar op die site zijn alle drivers te downloaden.



Grtz. Theo.

Wie vraagt is dom voor een paar minuten;
wie niet vraagt is het voor altijd.

Offline LuxSat

  • Administrator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 21642
  • Country: be
    • LuxSat Satellite
Re: telenet internet via powerlan van topcom en laptop windows vista
« Reply #4 on: March 16, 2009, 11:54:17 PM »
Eerlijk gezegd als die laptop maar drie maanden oud is ( Targa Traveller 1591 van Lidl ) dan kan ik mij moeilijk voorstellen dat die een andere driver nodig heeft .
Als het niet lukte zou ik met dat ding eens terug naar de verkoper gaan .
  Groetjes van Jef

Offline odulTopic starter

  • Super Member
  • ***
  • Posts: 86
Re: telenet internet via powerlan van topcom en laptop windows vista
« Reply #5 on: March 17, 2009, 09:39:32 AM »
Luxsat , dit dacht ik ook...Maar ik ben maar een leek. Ik blijf verder zoeken en alle hulp blijft welkom.
dank vooraf

Offline Grizzly

  • V.I.P Member
  • ****
  • Posts: 206
Re: telenet internet via powerlan van topcom en laptop windows vista
« Reply #6 on: March 17, 2009, 08:24:45 PM »
Ik denk dat als de driver niet goed ge´nstalleerd is enkele problemen optreden kunnen.
Hier heb jij de originele LAN driver van Realtek : http://XXX.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=13&PFid=5&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false
Ik hoop dat U iets vind dat de probleem oplost.




Offline odulTopic starter

  • Super Member
  • ***
  • Posts: 86
Re: telenet internet via powerlan van topcom en laptop windows vista
« Reply #7 on: March 18, 2009, 11:36:02 AM »
GRIZZLY ? DANK VOOR UW REACTIE ? KAN OP DIT OGENBLOIK NIET  TESTEN ? BEN OP MIJN WERK

Offline odulTopic starter

  • Super Member
  • ***
  • Posts: 86
Re: telenet internet via powerlan van topcom en laptop windows vista
« Reply #8 on: March 18, 2009, 11:36:47 AM »
Sorry , was niet de bedoeling van capslock

Groeten

Offline odulTopic starter

  • Super Member
  • ***
  • Posts: 86
Re: telenet internet via powerlan van topcom en laptop windows vista
« Reply #9 on: January 29, 2010, 10:30:16 PM »
laattijdige reactie , maar ik wil jullie dit toch niet onthouden

Bij de zoveelste persoon van de helpsdesk van telenet , gaf deze de oplossing , door te proberen de virusscanner de stoppen en dan te proberen. ...
En , inderdaad het probleem was opgelost.

LuxSat Satellite  |  Computer  |  Internet FAQ  |  telenet internet via powerlan van topcom en laptop windows vista
 

gfxgfx
gfx gfx