gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
logo
 
gfx gfx
gfxgfx
 



Updates

Cccam 2.3.9 r5 all images (ipk)(update)18-01-2022
Dreambox Open HDF image v6.5 (DM 900 & 920 update) 18-01-2022
Dreambox Pur E2 6.5 (update) DM 900 / 920 15-01-2022
Dreambox OpenATV 7.0 (update) 14-01-2022
Vu+ OpenATV 7.0 (update) 14-01-2022


* Support our website - make a small donation
Donation also possible by bank transfer / Donatie ook mogelijk via bank overschrijving Click here
 
gfx gfx
gfx
83421 Posts in 13616 Topics by 59338 Members - Latest Member: lx1gq January 20, 2022, 03:40:53 PM
*
gfx* Home | Help | Login | Register | Home | Contact | Translation | gfx
gfx
LuxSat Satellite  |  Satelliet Programmer  |  Hardware  |  geen compoort op me laptop
gfx
gfxgfx
 

Author Topic: geen compoort op me laptop  (Read 5266 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline newhellraiser

  • Bronze Member
  • *
  • Posts: 449
  • : be
geen compoort op me laptop
« on: December 12, 2005, 01:59:08 PM »
hallo  satvrienden

heb onlangs een laptop gekocht , maar geen compoort aansluiting op de laptop  ,is er geen andere manier op een emu file  te laden in me reciever via usb naar serial  ,iemand een tip  :merci:
Vu+ duo... Dreambox 7020  visiosat bigbisat  + triax draaibaar

Offline FLECHA 1

  • Silver Member
  • *
  • Posts: 909
  • ¡ Me gusta MUCHO LUXSAT !
Re: geen compoort op me laptop
« Reply #1 on: December 12, 2005, 02:44:08 PM »
 met dit soort kabels zou het toch moeten gaan
FLECHA , ( Mauri M. )

80 cm schotel , diseq 1.0 motor , Arnion UCCI 6410 , TV Vl. module + kaart , X-cam , Fun cards , Goldcards , Platiniumcard , Twin-programmer , Infinity USB Phoenix programmer , seriele kabel van 7 meter , nullmodemkabel en nog veel rommel  ....  en ook een lieve vrouw  !!

skippy2646

  • Guest
Re: geen compoort op me laptop
« Reply #2 on: December 12, 2005, 03:00:28 PM »
Dat   probleem had  ik  dus  ook
          uiteindelijk  is   het  me   gelukt
vraag  me niet  hoe !!!!!!
Het  werkte  in een  keer ofschoon   toen  mijn  compoort  niet  meer  werkte(die  ik  wel had)
Alles  is  daarna  toch weer  goed   gekomen

Dit  onderwerp  is  al een keer  besproken
en heb  ff gezocht maar  kon  het  niet  vinden
Succes      en  lukken  zal  het  zeker want  het werkt van rs232(compoort) naar  usb

Offline newhellraiser

  • Bronze Member
  • *
  • Posts: 449
  • : be
Re: geen compoort op me laptop
« Reply #3 on: December 12, 2005, 06:37:20 PM »
thx  guy's

voor de hulp , heb zo usb  serial kabel gekocht  maar lukt niet  om software in me topfield  te laden , lig het aan me laptop of aan me ontvanger  :merci:
Vu+ duo... Dreambox 7020  visiosat bigbisat  + triax draaibaar

Offline EL Bandito

  • Platina Member
  • *
  • Posts: 10066
  • LuxSat Forum, het verbindend element in satellite.
    • LuxSat Satellite
Re: geen compoort op me laptop
« Reply #4 on: December 12, 2005, 06:55:07 PM »
Taliban heeft ook een USB Converter.

Deze werkt perfect met de Humax 5400, maar weigert dienst bij de Kaon.

Dus het kan aan het merk ontvanger liggen, maar ook aan de installatie van de USB Converter.

Doe het volgende:

Configuratiescherm > Compoorten > USB en het merk van jou kabel.

Klik met de rechtermuisknop op stuurprogramma's bijwerken,

en verwijs eventueel naar de driver die je bij de aankoop van de USB Converter hebt gekregen.

( dit natuurlijk als de USB Converter niet goed werkt )


skippy2646

  • Guest
Re: geen compoort op me laptop
« Reply #5 on: December 12, 2005, 10:21:39 PM »
Zo   zie   je  maar  weer  de  humax 5400 is   zo slecht  nog  niet
Nogmaals  bedankt  taliban dat  je  me  hebt  wakker  geschud
anders  had  hij  nog  onder  stof  gestaan
 :merci:
 <love lux>

Offline jakenl

  • Bronze Member
  • *
  • Posts: 255
Re: geen compoort op me laptop
« Reply #6 on: February 23, 2006, 03:56:50 PM »
thx  guy's

voor de hulp , heb zo usb  serial kabel gekocht  maar lukt niet  om software in me topfield  te laden , lig het aan me laptop of aan me ontvanger  :merci:

Was benieuwd of het uiteindelijk gelukt is want ook ik heb een lappie zonder com1 en een Topfield.

Jakenl
A.K.A. Skysurfer
Manhattan Starlight 5900+,Topfield 5000CI,Matrix Reloaded,Skystar2,110cmTriax,Moteck SG2100A,Invacom0.3dB.Bereik:75E-61W.

Offline remo11

  • Bronze Member
  • *
  • Posts: 692
  • : 00
Re: geen compoort op me laptop
« Reply #7 on: March 03, 2006, 10:32:55 PM »
Met een sitecom adaptor lukt het met de Topfield
Alleen met de instalatie even kijken welke com poort hij emuleert
Die van mij staat steeds op com 4 na een instalatie
En hij moet op com 1 staan
Groeten Rene  <love lux> 

Offline EL Bandito

  • Platina Member
  • *
  • Posts: 10066
  • LuxSat Forum, het verbindend element in satellite.
    • LuxSat Satellite
Re: geen compoort op me laptop
« Reply #8 on: March 03, 2006, 10:36:31 PM »
Met een sitecom adaptor lukt het met de Topfield
Alleen met de instalatie even kijken welke com poort hij emuleert
Die van mij staat steeds op com 4 na een instalatie
En hij moet op com 1 staan



USB Adapter van SiteCom  <uitroep> 

Offline FLECHA 1

  • Silver Member
  • *
  • Posts: 909
  • ¡ Me gusta MUCHO LUXSAT !
Re: geen compoort op me laptop
« Reply #9 on: March 04, 2006, 09:35:50 PM »
Met een sitecom adaptor lukt het met de Topfield
Alleen met de instalatie even kijken welke com poort hij emuleert
Die van mij staat steeds op com 4 na een instalatie
En hij moet op com 1 staan

Hij moet op COM 1 staan  :sad:

Stel in het loaderprogramma de COM dan ook in op COM 4 dan moet het toch werken  :-x
FLECHA , ( Mauri M. )

80 cm schotel , diseq 1.0 motor , Arnion UCCI 6410 , TV Vl. module + kaart , X-cam , Fun cards , Goldcards , Platiniumcard , Twin-programmer , Infinity USB Phoenix programmer , seriele kabel van 7 meter , nullmodemkabel en nog veel rommel  ....  en ook een lieve vrouw  !!

Offline Boarder

  • Bronze Member
  • *
  • Posts: 321
  • Uploader
Re: geen compoort op me laptop
« Reply #10 on: July 21, 2007, 10:08:17 AM »


USB Adapter van SiteCom  <uitroep> 

Heb ook een nieuwe laptop van Medion met alléén 4x USB zou deze kabel ook werken met een DM5OOs ?

grtz,

- RELOOK 400s + HDD Maxtor 300gb
- 2 x  DM 500s
- Technisat Multytenne

Offline EL Bandito

  • Platina Member
  • *
  • Posts: 10066
  • LuxSat Forum, het verbindend element in satellite.
    • LuxSat Satellite
Re: geen compoort op me laptop
« Reply #11 on: July 21, 2007, 11:24:44 AM »
Ja werkt perfect, zorg wel dat je een CD met drivers bij de USB converter krijgt.

Offline Boarder

  • Bronze Member
  • *
  • Posts: 321
  • Uploader
Re: geen compoort op me laptop
« Reply #12 on: July 21, 2007, 12:52:45 PM »
thx voor je snelle reactie , aankopen i/d loop van volgende week

grtz,

- RELOOK 400s + HDD Maxtor 300gb
- 2 x  DM 500s
- Technisat Multytenne

Offline Boarder

  • Bronze Member
  • *
  • Posts: 321
  • Uploader
Re: geen compoort op me laptop
« Reply #13 on: July 26, 2007, 02:59:09 PM »
Heb dus een Usb - RS232 adapter en de kabel is zo'n 1,80 m en hetwerkt nog ook, gekocht voor 10 euro en het merk is van "Koning" niet onze  Albert hé  :-o

Btw El Bandito bedankt voor je info,

grtz,


- RELOOK 400s + HDD Maxtor 300gb
- 2 x  DM 500s
- Technisat Multytenne

Offline sloeberbvg

  • V.I.P Member
  • ****
  • Posts: 117
Re: geen compoort op me laptop
« Reply #14 on: August 23, 2007, 05:53:07 PM »
Werkt deze converter ook onder Windows - Vista ???
Graag van iemand een reactie .
MVG ....
sloeberbvg .

LuxSat Satellite  |  Satelliet Programmer  |  Hardware  |  geen compoort op me laptop
 

gfxgfx
gfx gfx