gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
logo
 
gfx gfx
gfxgfx
 
Bezoek onze advertenties, ze houden het gratis voor u en helpen onze serverkosten te betalen
Visit our advertisements they keep it free for you and help pay our server costs
Bedankt om te helpen / Thank you for helping

 
gfx gfx
gfx
86086 Posts in 13648 Topics by 56739 Members - Latest Member: baretta June 25, 2018, 09:31:58 PM
*
gfx* Home | Help | Team | Login | Register | Home Site | Translator Online | gfx
gfx
LuxSat Satellite  |  Recent Posts
gfx
gfxgfx
 

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Satellietkijkers kunnen op korte termijn naar het televisiekanaal Quest in HD-beeldkwaliteit kijken.
Quest is een nieuw kanaal van mediagroep Discovery dat voor de Britse markt beschikbaar is.

Quest is al meer dan een jaar ongecodeerd in SD-beeldkwaliteit via de Astra2-satelliet op 28,2 graden oost te ontvangen. De zender biedt een verscheidenheid aan programma’s. Op sommige momenten wordt Quest ook ingezet voor het uitzenden van live sportwedstrijden zoals voetbal. Dit gebeurt op momenten dat voor deze sporten geen ruimte is in de programmering van de Britse versie van Eurosport. Quest en Eurosport vallen namelijk onder de vlag van hetzelfde mediabedrijf Discovery Networks.

Quest HD

Op de Astra2-satelliet zijn deze week de testuitzendingen van Quest HD begonnen. De zender is te ontvangen op de frequentie 11.426 GHz V – 27500 – 5/6 DVB-S. Omdat het om testuitzendingen gaat, wordt de zender onder de naam 52580 uitgezonden. Ook is het geluid gedurende de testperiode niet altijd aanwezig. De verwachting is dat Quest HD in juli officieel met uitzenden begint.
2
Apps For Dreambox & Enigma2 Decoders / Re: Kodi Addons
« Last post by KodiYo on Today at 02:03:28 PM »
Sorry voor het omhooghalen van dit oude topic maar een nieuw topic aanmaken leek me teveel gezien de vraag hier prima in past. Wat is het voordeel van de VPN op een router in plaats van direct op de box?
3
Van onze pruts providers zal je inderdaad niet veel 4k zenders moeten verwachten dat kost hun geld, ze ontvangen liever het geld laat staan dat ze 4k decoders op de markt te brengen om 4k zenders te gaan introduceren.
4
laten ze eerst eens zorgen dat we 4K programs kunnen kijken want ze zenden zelfs nog niet volledig in HD uit,
en er zijn nog heel wat programs in SD te zien en dan nog in heel slechte kwaliteit.
5
Algemeen / Off Topic / Kodi v18 Leia - Alpha 2 gaat van start
« Last post by W.Lawson's on June 23, 2018, 02:51:36 PM »
Sinds begin maart is de populaire multimediasoftware Kodi v18 Leia de eerste alfa die beschikbaar is. Nu bellen de ontwikkelaars in de volgende ronde. Daarom is het tijd voor Kodi v18 Leia in de Alpha 2. In een lange blogpost geven de ontwikkelaars toe dat ze zelf moeite hebben met het samenvatten van al het nieuws. Overigens is al een derde alfa gepland voor de komende paar maanden. Pas na deze trilogie zou de bčtasefase moeten beginnen. Bovenal zou de Alpha 2 de algehele stabiliteit enorm moeten verbeteren.
Verdere verbeteringen moeten betrekking hebben op de opstelling op het gebied van muziek en de videotheek. U kunt nu bijvoorbeeld tags voor video's insluiten en uw verzameling vervolgens sorteren op deze, in plaats van bestandsnamen. Standaard is deze optie nog steeds uitgeschakeld. De functie Live TV, waarmee u tv-opnamen kunt maken, is ook gebruiksvriendelijker gemaakt.

Op het gebied van Windows had het in de afgelopen weken en maanden al veel gedaan. Dus de conversie naar 64-bit. Bovendien is Kodi klaar voor de Xbox na een lange onthouding. Bij de laatste kan de resolutie nu veranderen. Werk nu bovendien SMBv2 / 3. Wat Android betreft, ondersteunt Kodi niet alleen de Google Assistent, maar ook de kanalen. In combinatie met de functie Smartplaylists zou dit het gemakkelijker moeten maken om specifieke inhoud te filteren. Wat Linux betreft, zijn de technologie en driverondersteuning achter de schermen geoptimaliseerd.

Bovendien blijft men de videospeler quasi uitbesteden als eigen componenten, die de hoogste CPU- en GPU-prioriteiten krijgen toegewezen. Dit zou het ook mogelijk moeten maken om de videospeler onafhankelijk van de rest van de interface te herzien. De ontwikkelaars denken ook aan 4K, HDR en zelfs 8K. Optimalisatie voor DRM-beveiligde inhoud vordert ook. Ze zouden ook in Kodi in toekomstige versies altijd een betere ondersteuning moeten vinden.

Trouwens, de definitieve versie van Kodi 18 zal nog steeds verschijnen in 2018 volgens de huidige stand van zaken. Allereerst kun je nu Kodi v18 Leia als Alpha 2 downloaden. De laatste stabiele versie is 17.6. Natuurlijk moet worden opgemerkt dat de Alpha 2 to Kodi 18 de nieuwste functies bevat, maar nog steeds fouten bevat. Dus probeer het vooral als je experimenteel bent.
6
SES zal via haar satellietsysteem een ​​8K-televisiesignaal uitzenden.

Op basis van de nieuwe DVB-S2X standaarden die meer efficiëntie mogelijk maken, zal de transmissie op een 36 MHz transponder op ASTRA 3B uitgevoerd via 23,5 graden Oost, zei. Bij een resolutie van 7680 x 4320 pixels wordt de video gecodeerd in HEVC en verzonden met een snelheid van 80 Mbps, wat vier keer hoger is dan een 4K-signaal. Bovendien zal de testtransmissie een native IP-geformatteerd signaal gebruiken dat enig inzicht verschaft in de vereisten van een toekomstige All-IP uitzendinfrastructuur voor televisie. Voor deze demonstratie, heeft de satelliet operator samen met Spin Digital, die de know-how ontwikkeld voor het decoderen en afspelen 8K HEVC signalen in real-time met behulp van een software-oplossing en codeert de inhoud met zijn HEVC encoder. Daarnaast is SES een samenwerking aangegaan met Sharp / UMC, dat de 8K-schermen levert.

De 8K nemen met een beeldsnelheid van 60 frames per seconde en een kleurdiepte van 10 bits verschaft natieve 8K camerabeelden van PSNC (Poznan Supercomputing en Netwerkcentrum) en een 8K animatie (CGI) van Unigine Corp.
Op basis van de nieuwe DVB-S2X standaarden die meer efficiëntie mogelijk maken, zal de transmissie op een 36 MHz transponder op ASTRA 3B uitgevoerd via 23,5 graden Oost, zei. Bij een resolutie van 7680 x 4320 pixels wordt de video gecodeerd in HEVC en verzonden met een snelheid van 80 Mbps, wat vier keer hoger is dan een 4K-signaal. Bovendien zal de testtransmissie een native IP-geformatteerd signaal gebruiken dat enig inzicht verschaft in de vereisten van een toekomstige All-IP uitzendinfrastructuur voor televisie.

Voor deze demonstratie, heeft de satelliet operator samen met Spin Digital, die de know-how ontwikkeld voor het decoderen en afspelen 8K HEVC signalen in real-time met behulp van een software-oplossing en codeert de inhoud met zijn HEVC encoder. Daarnaast is SES een samenwerking aangegaan met Sharp / UMC, dat de 8K-schermen levert. De 8K nemen met een beeldsnelheid van 60 frames per seconde en een kleurdiepte van 10 bits verschaft natieve 8K camerabeelden van PSNC (Poznan Supercomputing en Netwerkcentrum) en een 8K animatie (CGI) van Unigine Corp.

Eerste Sharp 8k TV verkocht in Duitsland

De eerste Sharp-tv met 8 k resolutie is nu in de Duitse handel. De LV-70X500E is een 70-inch LCD-monitor met een resolutie van 7.680 x 4.320 pixels en is voornamelijk bedoeld voor gebruik in het professionele veld.

Tot nu toe is er geen echt 8k-gehalte in Europa en het afspelen is ook een beetje ingewikkeld: de LV-70X500E heeft een 8K-ingangsterminal, de 8k-signalen via 4 HDMI-kabels worden gelekt. Bovendien zijn HDMI-ingangen beschikbaar voor 4K en 2K, met signalen opgeschaald naar 8K. Via de geďntegreerde USB-mediaspeler kunnen alleen foto's in de indelingen JPG, BMP en PNG in 8k native worden afgespeeld. Video's worden ondersteund door de mediaspeler met H.264 / H.265-compressiemaximum in 4K-resolutie bij 30 Hz.
De LV-70X500E heeft stereoluidsprekers en een ingebouwde subwoofer. Daarnaast ondersteunt de Sharp 8k-tv naast HDR10 ook HLG. Het dynamische contrast zou 1000000 moeten bereiken: 1.

De verkoopprijs voor de LV-70X500E is 11,999 EUR (RRP).

Sharp heeft enkele details over de 8k-display LV-70X500E aangekondigd. Het apparaat moet dus een piekhelderheid van 1000 nits bereiken en de BT.2020-kleurruimte moet worden bedekt met 79%. Het display heeft 216 afzonderlijk regelbare lokale dimzones. Omdat het officieel een monitor is, is er geen tv-tuner geďntegreerd.

7
KPN heeft vanwege het WK Voetbal besloten om de oude Interactieve TV-app weer tijdelijk bruikbaar te maken.
Hierdoor kunnen bezitters van oudere tablets en smartphone de mobiele online tv-dienst weer gebruiken.

Het is een tijdelijke terugkeer van de oude versie van de KPN Interactieve TV-app. Deze is vanaf nu weer in de appstores gratis verkrijgbaar. Gelijktijdig blijft de nieuwe versie gewoon in gebruik. De reden van de terugkeer is het WK Voetbal in Rusland. KPN komt hiermee klagende klanten tijdelijk tegemoet. Vanaf 16 juli stopt de hernieuwde ondersteuning van de oude app. Dan is online kijken weer alleen met de nieuwe KPN Interactieve TV-app mogelijk.

Oudere tablets

De nieuwe KPN Interactieve TV-app is alleen bruikbaar op tablets en smartphones die van Apple iOS 10.0 en Android 4.3 of hoger gebruik maken. Hierdoor kunnen bezitters van oudere tablets – zoals bijvoorbeeld de eerste generatie iPad Mini en de tweede generatie iPad – KPN Interactieve TV-app niet meer gebruiken. KPN is overigens niet de enige aanbieder die de minimale eis van het besturingssysteem naar iOS 10.0 en Android 4.3 heeft opgeschroefd. Dit heeft vooral te maken met het aanbieden van nieuwe Programma Gemist mogelijkheden en betere beveiliging van aangeboden content.
8
Het Woordenboek / Re: Nieuwe Woorden
« Last post by pinyowit on June 22, 2018, 06:05:39 AM »
Thank you for this answer.
9
Fun Chat / Re: Te koop oude radio
« Last post by Rafereal on June 21, 2018, 09:00:59 AM »
Ik ben hier nu in geďnteresseerd?
10
Vu+ algemeen / Vu+ FBC dual DVB-S2X insteektuner aangekondigd op Anga
« Last post by W.Lawson's on June 21, 2018, 12:05:04 AM »
Vu+ heeft de nieuwe FBC dual DVB-S2x insteek tuner aangekondigd op de Anga beurs in Keulen, deze zal waarschijnlijk op de markt komen tegen eind dit jaar wanneer de Duo4K op de markt komt.
Deze zal ingezet kunnen worden in de toestellen waar nu op de moment een FBC insteek tuner kan gebruikt worden, mits aanpassing in de software, dus m.a.w in de Uno4k, Uno4k se, Ultimo4k en de toekomstige Duo4k.

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
gfxgfx
gfx gfxSupport our website , make a small donation

Copyright 30-10-2003-2018 LuxSat Satellite All rights Reserved.

Powered by MySQL Powered by PHP Valid XHTML 1.0! Valid CSS!