gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
logo
 
gfx gfx
gfxgfx
 



Updates
Vu+ Pur E2 - 7.4 (update) 28-03-2024
Latest oscam all images 11756 (update) 28-03-2024
Dreambox Pur E2 7.3 (DM 900 & 920) (update) 19-03-2024
LuxSat Key Files update by MOHAMED_OS 18-03-2024


Donation also possible by bank transfer Click here
Your donation will help keep the site running
To view all topics you must be registered and logged in
 
gfx gfx
gfx
72179 Posts in 11153 Topics by 6350 Members - Latest Member: Ghassemi March 29, 2024, 03:33:05 PM
*
gfx* Home | Help | Login | Register | Home | Contact | Translation | gfx
gfx
LuxSat Satellite  |  Luxsat Online  |  Online Sat & Newsflash  |  ''F1 TV'' start nieuwe streaming dienst
gfx
gfxgfx
 

Author Topic: ''F1 TV'' start nieuwe streaming dienst  (Read 746 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LawsonsTopic starter

  • Platina Member
  • *
  • Posts: 2024
  • Country: be
''F1 TV'' start nieuwe streaming dienst
« on: March 07, 2018, 07:38:09 AM »
Wat al geruime tijd gerucht deed, is nu officieel: Formula 1 zal dit seizoen een eigen streamingservice aanbieden en de races live en reclamevrij uitzenden. Ook de start in het Duits is gepland "in de loop van het seizoen".

In september 2016 kocht John Malone Liberty Media Formula 1 voor bijna vier miljard euro - en natuurlijk de wens om in de toekomst nog beter te profiteren van de 'eerste klas' van de motorsport. Slechts een paar weken later was het daarom noodzakelijk om te beginnen nadenken over het starten van een eigen "OTT-aanbod", met andere woorden, een streamingaanbieding, waarmee men de autosportfans tot betalende klanten wil maken, zelfs zonder via betaaltelevisiezenders te gaan.

Nu is het zover: de lancering van "F1 TV" is officieel aangekondigd. Dit sluit met name in Duitsland een gat: aangezien Sky de rechten niet heeft verworven, werd tot nu toe slechts één uitzending op RTL beveiligd, inclusief reclameblokken. Praktische bijwerking: dit betekent dat Formula One de volledige dekking van zijn eigen product in eigen handen heeft - kritieke vragen zijn niet te vrezen.

Er wordt nog steeds op de aanbieding gebreid met een hete naald - omdat je blijkbaar niet op tijd klaar zult zijn voor de start van het seizoen op 25 maart met de Grand Prix van Australië. In plaats daarvan wordt het een "begin van het seizoen" genoemd, zonder een specifieke datum te kunnen bellen. Bij de start krijgt u "F1 TV" aangeboden op twee dozijn markten - ook in Duitsland, maar in eerste instantie mogelijk alleen in het Engels. In de loop van het seizoen moet het aanbod echter beschikbaar zijn in vier talen - Frans, Duits en Spaans naast Engels. "Auto Motor und Sport" meldde ondertussen dat het Duitse commentaar door RTL zou moeten worden overgenomen.

Er zijn twee verschillende aanbiedingen gepland. Voor 8 tot 12 Amerikaanse dollars per maand - u wilt hier nog niet aangeven, bovendien moet de prijs op verschillende markten anders zijn - u krijgt "F1 TV Pro". Hierdoor kunt u elke race ad-free vanuit verschillende perspectieven bekijken, inclusief exclusieve toegang tot de ingebouwde camera's van alle 20 bestuurders. De makers beloven feeds die niet beschikbaar zijn op een ander platform. Naast de races worden ook de kwalificatiesessies en gratis oefensessies, persconferenties en interviews voor en na de race uitgezonden. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld Formula 2-races, de GP3-serie en de Porsche Supercup zien. Dit alles kan worden gevolgd om op de computer te starten, maar apps voor Amazon, Apple en Android moeten volgen.

"F1 TV Access" zal beschikbaar zijn voor een lagere prijs - maar er zullen geen live-foto's van de races zijn. In plaats daarvan zijn er radio-opmerkingen, live datums en hoogtepunten van elke sessie van het raceweekend. Dit geeft toegang tot het historische video-archief van Formule 1.

Frank Arthofer, directeur van Digital en New Business van Formule 1, legt het nieuwe aanbod uit als de 'hoeksteen van de digitale transformatie'. Deze abonnementsaanbieding is duidelijk bedoeld voor hardcore fans van Formule 1. Terwijl we blijven zoeken naar nieuwe kijkers voor de Formule 1, is het belangrijk om voorzichtig te zijn om ook nieuwe producten aan te bieden voor de meest loyale kernfans. "Ons doel met F1 TV is simpel: deze fans de best mogelijke service bieden, de races live volgen en hen de beste OTT-klantervaring in de wereld bieden."
Grts Peter

Ultimo4K OpenAtv 7.2 1x DVB-S2X 1x DVB-C/T2 1TB HDD
T90 schotel 28E,23E,19E,16E,13E,9E,4.8E,0.8W,5W

LuxSat Satellite  |  Luxsat Online  |  Online Sat & Newsflash  |  ''F1 TV'' start nieuwe streaming dienst
 

gfxgfx
gfx gfx