gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
logo
 
gfx gfx
gfxgfx
 
 
gfx gfx
gfx
83557 Posts in 13492 Topics by 57779 Members - Latest Member: FCFCNN271268 July 16, 2019, 12:08:33 AM
*
gfx* Home | Help | Team | Login | Register | Nieuws | gfx
gfx
LuxSat Satellite  |  Tools / Plugins / CCcam  |  Tools / Plugins / CCcam / Bootlogo's / Scripts en Tools For Mac  |  Oscam probleempje
gfx
gfxgfx
 

Author Topic: Oscam probleempje  (Read 3229 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online LuxSat

  • Administrator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 21078
  • : be
    • LuxSat Satellite
Oscam probleempje
« on: April 12, 2017, 09:21:48 PM »
Oscam probleempje

Zo een keer of twee op een avond staat het beeld stil op een Pli Image en moet ik de Oscam herstarten  :P
Heeft iemand dit al voorgehad  :sad:
  Groetjes van Jef

Offline Anderlecht

  • Global Moderator
  • Gold Member
  • *
  • Posts: 1584
  • : be
  • satelietfraek
    • http://www.rsca.be
Re: Oscam probleempje
« Reply #1 on: April 13, 2017, 12:24:18 AM »
Jef met CCcam heb ik dit wel en dan moet ik ook de cam herstarten ,maar met oscam heb ik dit nog niet gehad.Gebeurd wel eens dat ik een kort freeze heb maar hoef niets te doen beeld komt au terug .
en dan nog gebeurd dit op sloveense en serbia zenders nooit op cd of tv vlaanderen
ik werk reeds jaren met deze oscam versie
OSCam: 1.20-unstable_svn Build: r11359
DREAMBOX 800 NEWENIGMA
DREAMBOX 800SE OPENPLI
DREAMBOX 500HD 
MAX DIGITAL XP1000
XTREND ET9200
OPENBOX S10
en brol op zolder
TRIAX SCHOTEL MULTIRAIL
DRAAIBARE OPSTELLING ROTOR MOTECK 2100
  Groetjes Anderlecht

Offline mebo870

  • Global Moderator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 7419
  • : be
Re: Oscam probleempje
« Reply #2 on: April 13, 2017, 12:33:37 PM »
Laatste OSCam versie er op zetten, ik had onlangs ook een probleem dat ik niet begreep, het lag aan een verouderde cam versie

Online LuxSat

  • Administrator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 21078
  • : be
    • LuxSat Satellite
Re: Oscam probleempje
« Reply #3 on: April 13, 2017, 02:52:33 PM »
Hier steeds de laatste versie erop , nu dus 11381  :P
  Groetjes van Jef

Online LuxSat

  • Administrator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 21078
  • : be
    • LuxSat Satellite
Re: Oscam probleempje
« Reply #4 on: April 16, 2017, 03:59:12 PM »
Na zowat van alles geprobeerd te hebben zonder succes heb ik vandaag maar de grote middelen gebruikt en eerst er terug een originele image opgeplaatst en daarna terug de voorkeur Image.
Alles lijkt nu wel beter te werken :-x
  Groetjes van Jef

Offline nokirol

  • Global Moderator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 2254
  • : be
Re: Oscam probleempje
« Reply #5 on: April 16, 2017, 09:14:34 PM »
 :cool:
groeten van Roland.
   

DB.920UHD 4K +500gb hdd/ Vu+uno 4Kse +500gb hdd/ DB.8000HD+650gb hdd/ (DB.7025+500gb hdd +2 DB7020.in de kast)
Cas3 /Diablo /Dragon /Deltacam Twin/ enz.
Visiosat Bigsat 4 twin lmb's +4 singel lmb's / draaibaar 1.20 cm.

Online LuxSat

  • Administrator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 21078
  • : be
    • LuxSat Satellite
Re: Oscam probleempje
« Reply #6 on: May 11, 2017, 10:20:58 PM »
Even ging het beter met een nieuwe Image maar het probleem van het af en toe wegvallen keerde terug.
Dus terug op zoek naar het probleem en na heel wat dagen zoeken is de dader hopelijk gevonden.

Reeds heel lang gebruik ik het bestand Clearmemory deze zorgt ervoor dat alles netjes opgeruimd blijft in het geheugen.
Blijkbaar ruimt die nu iets teveel op met betrekking tot de Oscam en dat probleem is nu wellicht verholpen door die Clearmemory niet meer te gebruiken.
Het rare is dat ik met CCcam daar nooit een probleem mee heb gehad.
 <dans>
  Groetjes van Jef

Online LuxSat

  • Administrator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 21078
  • : be
    • LuxSat Satellite
Re: Oscam probleempje
« Reply #7 on: May 12, 2017, 12:45:46 AM »
Ik vraag mij wel af hoe deze moet staan bij een inkomende CS  :sad:
emmcache                      = 1,3,2,
  Groetjes van Jef

Offline Lawsons

  • Administrator
  • Gold Member
  • *
  • Posts: 1812
  • : be
Re: Oscam probleempje
« Reply #8 on: May 12, 2017, 12:58:37 AM »
Ga die clearmemory eens uit proberen hier op de  ultimo 4k met BH, een niet openbased image.
Grts Peter

Ultimo4k OBH 4.2.047 2x DVB-S2X 1x DVB-C tuners + 1TB HDD incl. Ci+ Telenet cam
DM520 powersat 1.2u
Triax 110 Multifeed 9E-19E-23E-28E 4x 4/1 spaun switch 3 uitgangen op Ultimo4k, 1 uitgang op DM520
Triax 88 op Amiko DM3800 rotor op Ultimo4k

Offline Lawsons

  • Administrator
  • Gold Member
  • *
  • Posts: 1812
  • : be
Re: Oscam probleempje
« Reply #9 on: May 12, 2017, 01:03:20 AM »
Die emmcache instellingen gebruik ik al jaren zo voor dat, en geen narigheden ondervonden  :P
Grts Peter

Ultimo4k OBH 4.2.047 2x DVB-S2X 1x DVB-C tuners + 1TB HDD incl. Ci+ Telenet cam
DM520 powersat 1.2u
Triax 110 Multifeed 9E-19E-23E-28E 4x 4/1 spaun switch 3 uitgangen op Ultimo4k, 1 uitgang op DM520
Triax 88 op Amiko DM3800 rotor op Ultimo4k

Offline Lawsons

  • Administrator
  • Gold Member
  • *
  • Posts: 1812
  • : be
Re: Oscam probleempje
« Reply #10 on: May 12, 2017, 09:21:42 PM »
heb die clearmemory na 1 dag al moeten verwijderen gaf ook problemen met oscam hier.
Mijn user account kwam er niet meer door met een andere oscam bin bestand te plaatsen.
Na het verwijderen van de clearmemory was het direct opgelost.
Grts Peter

Ultimo4k OBH 4.2.047 2x DVB-S2X 1x DVB-C tuners + 1TB HDD incl. Ci+ Telenet cam
DM520 powersat 1.2u
Triax 110 Multifeed 9E-19E-23E-28E 4x 4/1 spaun switch 3 uitgangen op Ultimo4k, 1 uitgang op DM520
Triax 88 op Amiko DM3800 rotor op Ultimo4k

LuxSat Satellite  |  Tools / Plugins / CCcam  |  Tools / Plugins / CCcam / Bootlogo's / Scripts en Tools For Mac  |  Oscam probleempje
 

gfxgfx
gfx gfx



Support our website , make a small donation

Copyright 30-10-2003-2019 LuxSat Satellite All rights Reserved.

Powered by MySQL Powered by PHP Valid XHTML 1.0! Valid CSS!