gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
logo
 
gfx gfx
gfxgfx
 
Bezoek onze advertenties, ze houden het gratis voor u en helpen onze serverkosten te betalen
Sluit uw ad blocker & Close your ad blocker !
Visit our advertisements they keep it free for you and help pay our server costs



Visit our webpage Click Here
New LuxSat Plug-in with new components Click Here
New LuxSat Picon Directory Click Here


* Om Sommige foto's in berichten te bekijken moet u ingelogd zijn.
* To view some pictures in messages, you must be logged in.
 
gfx gfx
gfx
88710 Posts in 14049 Topics by 55300 Members - Latest Member: le621 October 19, 2017, 04:47:41 PM
*
gfx* Home | Help | Team | Login | Register | Home Site | Translator Online | gfx
gfx
LuxSat Satellite  |  Tools / Plugins / CCcam  |  Tools / Plugins / CCcam / Scripts en Tools For Mac  |  openatv oscam op db 900 werkt heel triest
gfx
gfxgfx
 

Author Topic: openatv oscam op db 900 werkt heel triest  (Read 245 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline steffie

  • Bronze Member
  • *
  • Posts: 258
openatv oscam op db 900 werkt heel triest
« on: October 05, 2017, 07:32:11 PM »
Dag Satters

Nieuw boxke  geflasht met laatste openatv   een nieuwe feed geplaatst (deze op deze site doet het niet meer) nu oscam geplaatst
maar freezes dat het niet mooi is


Wat kan ik proberen om dit io te krijgen aub!

dank bij voorbaat

steffie 

Offline nokirol

  • Global Moderator
  • Platina Member
  • *
  • Posts: 2174
  • : be
Re: openatv oscam op db 900 werkt heel triest
« Reply #1 on: October 05, 2017, 07:38:00 PM »
met open-pli  hier geen problemen hoor met de oscam.
probeert het ook eens.
en laat iets horen ok.
groeten van Roland.
   

DB.900UHD 4K +500gb hdd/ DB.520HD/ DB.8000HD+650gb hdd/D (DB.7025+500gb hdd         +2 DB7020.in de kast)
Cas3 /Diablo /Dragon / enz.
Visiosat Bigsat 4 twin lmb's +4 singel lmb's / draaibaar 1.20 cm.

Offline steffie

  • Bronze Member
  • *
  • Posts: 258
Re: openatv oscam op db 900 werkt heel triest
« Reply #2 on: October 05, 2017, 09:53:21 PM »
Bedankt Noki

Idd veel beter wel nog een vraagje .....bij de readers  wanneer je 2 cccam lijnen hebt maak je dan 2 cccam readers aan  en hoe gaat oscam daarmee om   of hoe moet je datt doen

steffie

Offline Anderlecht

  • Global Moderator
  • Gold Member
  • *
  • Posts: 1581
  • : be
  • satelietfraek
    • http://www.rsca.be
Re: openatv oscam op db 900 werkt heel triest
« Reply #3 on: October 05, 2017, 11:43:39 PM »
Bedankt Noki

Idd veel beter wel nog een vraagje .....bij de readers  wanneer je 2 cccam lijnen hebt maak je dan 2 cccam readers aan  en hoe gaat oscam daarmee om   of hoe moet je datt doen

steffie

je kan van de beide lijnen een reader aanmaken in oscam geen probleem
 het is enkel de  poort die verschilt als het van dezelfde server komt   
1ste reader maken met server- poort en gebruikers naam en paswoord 
2de reader maken met server - poort en gebruikers naam en paswoord
als voorbeeld fake reader
[reader]lijn1
label                           = rsca   
protocol                      = cccam
device                         = rsca and.org,12580 ( hier altijd komma geen punt voor poortnr. Dus , inplaats van .)
user                            = jantje-85
password                    = piet-85
inactivitytimeout             = 1
group                         = 1
cccversion                    = 2.1.2
cccwantemu                    = 1
ccckeepalive                  = 1

[reader]lijn2
label                           = rsca 
protocol                      = cccam
device                         = rsca and.org,21245  ( hier altijd komma geen punt voor poortnr. Dus , inplaats van .)
user                            = jantje-85
password                    = piet-85
inactivitytimeout             = 1
group                         = 1
cccversion                    = 2.1.2
cccwantemu                    = 1
ccckeepalive                  = 1
DREAMBOX 800 NEWENIGMA
DREAMBOX 800SE OPENPLI
DREAMBOX 500HD 
MAX DIGITAL XP1000
XTREND ET9200
OPENBOX S10
en brol op zolder
TRIAX SCHOTEL MULTIRAIL
DRAAIBARE OPSTELLING ROTOR MOTECK 2100
  Groetjes Anderlecht

Online W.Lawson's

  • Global Moderator
  • Silver Member
  • *
  • Posts: 901
  • : be
Re: openatv oscam op db 900 werkt heel triest
« Reply #4 on: October 06, 2017, 11:49:45 AM »
de feed van hier niet werken zou me verbazen heb je de juiste softcamfeed genomen voor de DM900 heb je de softcam-feed-ARM-universal_2.0 nodig.
Dit word soms wel over het hoofd gezien voor de ARM chipset toestellen.
Vu+ gebruiker met Blackhole image en self compiled Oscam-emu
Ultimo4K 1x Dual FBC 1x dual dvb-s2 tuner
Tuner A tot i Triax88 4x LNB's en 4x Spaun switches A ---> C naar Ultimo4K huiskamer
Triax 110 motor deze zit op Tuner J van de Ultimo4k
Switch D van triax 88 naar vu Zero huiskamer
2e Zero voor op vakantie met Triax78 met triple lnb.
En binnenkort ook de de Uno4Kse of de Zero4K in bezit
Router Nighthawk X4S R7800
Lenovo R500 laptop met LinuxMint 18.2 4GB 64bit
Medion laptop win10 8GB 64bit

Offline steffie

  • Bronze Member
  • *
  • Posts: 258
Re: openatv oscam op db 900 werkt heel triest
« Reply #5 on: October 07, 2017, 01:56:59 PM »
Aan Anderlecht

Wanneer ik via weboscam werk kan ik 2 readers aanmaken dus 2 lijnen ..........is dat ook ok !

 

Offline steffie

  • Bronze Member
  • *
  • Posts: 258
Re: openatv oscam op db 900 werkt heel triest
« Reply #6 on: October 07, 2017, 02:01:05 PM »
Dag vrienden

Alles lijkt nu optimaal te werken  (wel geen verbinding pp panels ) met openpli   wellicht is deze versie geen echte openpli aangezien ik op de website  deze box niet ziet !

stef

LuxSat Satellite  |  Tools / Plugins / CCcam  |  Tools / Plugins / CCcam / Scripts en Tools For Mac  |  openatv oscam op db 900 werkt heel triest
 

gfxgfx
gfx gfx



Support our website , make a small donation

Visit our advertisements they keep it free for you and help pay our server costs.

Copyright 30-10-2003-2017 LuxSat Satellite All rights Reserved.

Powered by MySQL Powered by PHP Valid XHTML 1.0! Valid CSS!